Cult Sure: Mitä tapahtui Chelsea Fieldille?

Chelsea Field
Näyttelijätär, joka hiipii lapsuuteni tv-sarjoihin ja elokuviin.

Tässä on yksi lapsuuteni vakioruutukasvoista

Chelsea Field on yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka uran kulta-aika ulottui 1980-loppupuoliskolta ’90-luvun alkuun. Suureksi tähdeksi häntä ei ehkä voi kutsua, mutta hänet on nähty monen tuon aikakauden supertähden vastanäyttelijänä.

Fieldin tunnetuin rooli on varmasti Dolph Lundgrenin esittämän He-Manin aisapari Teelana sotiminen elokuvassa Masters Of The Universe. Omalla kohdalla lämpimimmät Field-muistot ovat kuitenkin ihme kyllä eräästä maanläheisemmästä teoksesta, draamasarjasta Satakielet (Nightingales), jossa Field esitti päähenkilö Samanthaa.

Lyhytikäiseksi jäänyt Spelling-tuotanto kertoi sairaanhoitajiksi opiskelevista nuorista naisista, jotka asustivat samassa asuntolassa. Sekalaisessa porukassa oli yksi kiintiöhissukka, yksi kiintiötummaihoinen, yksi kiintiöhoratsu – ja yksi todistajansuojelussa salanimellä esiintyvä irma, jotta sairaalasarjaan saatiin vähän rikosjännärielementtejä.

Samantha, lempinimeltään Sam, heitti opiskelujen ohella tanssijakeikkaa (Field aloitti uransa tanssijana) ja taisteli saadakseen takaisin viisivuotiaan tyttärensä. Sam oli joskus nuorempana ryypiskellyt vallan vai vetänyt huumeita, ja siksi luovuttanut tytön huoltajuuden omalle äidilleen, tullakseen aikuistuttuaan katumapäälle.

Tämän lisäksi Field on nähty Mickey Rourken vastanäyttelijänä elokuvassa Harley Davidson ja Marlboro-mies. Field vilahtaa myös toimintaelokuvassa Commando Arnold Schwarzeneggeriä hyysäävänä lentoemona sankarin suunnatessa kohti Val Verdeä. Ja onpa hän tehnyt yhteistyötä jopa oman Rennymme kanssa kauhuleffa Prisonin naispäähenkilönä.

Mutta – mitä tapahtui Chelsea Fieldille? Kummallisena yhteensattumana hän on tätä nykyä naimisissa toisen lapsuuteni tv-sankarin, Aikahyppy-tähti Scott Bakulan, kanssa. Olletikin he tutustuivat vuonna 1994 julkaistua A Passion To Kill -nimistä leffaa kuvatessa. Liitto onkin kestänyt kiitettävän pitkään, mutta onko ihme – ainakin suhde lähti liikkeelle intohimoisissa tunnelmissa.

3 Responses

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top