Film February 2015 alkaa – katso teaser-video

HurraaKerkko.com Kerkko Laakso Film February

Nyt se alkaa – FILM FEBRUARY 2015!

Luvassa on sekalainen joukko arvosteluita, suosikkien listauksia ja muutama ensi-iltakin. Näin viidennen elokuvateemakuukauden kunniaksi palaamme myös hieman ajassa taaksepäin ja pureudumme uudelleen muutamiin aiempina vuosina käsiteltyihin teemoihin.

Blade Runner. Die Hard. Mystery Science Theater. Siinä muutama ilmiö, jotka pääsevät käsittelyyn tulevien helmikuun viikkojen aikana. Ilonpito ei kuitenkaan lopu siihen – luvassa on myös paljon, paljon muuta. Virittäydy kipaisemalla popcornia ja lukemalla vanhoja Film February -hittejä, kuten analyysi Quentin Tarantinon musiikkivalinnoista, TOP10 Vaihtoehtoista todellisuutta ja lyhytelokuva, josta koko roska sai alkunsa. Lisää leffa-aiheisia arkiston helmiä jaetaan HurraaKerkon FB-sivulla.

Näiden lukemistojen jälkeen ei muuta kuin –

3…2…1… Action!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.