Nostalgia Critic ja AVGN yhdessä jälleen!

Turtlesit hississä matkalla kohtaamaan Silppurin Michael Bayn TMNT-filmatisoinnissa.

Kaksi suosikkiani Turtles-flopin kimpussa? Sign me up!

Suosikkinettikriitikkoni Nostalgia Critic (Doug Walker) ja The Angry Video Game Nerd (James Rolfe) ovat jälleen yhdistäneet voimansa, ja mitä oivallisemmalla tavalla: vastikään julkaistussa videossa kaksikko tutustuu tarkemmin kohutun action-ohjaaja Michael Bayn tehtailemaan Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -elokuvaan.

Tuore Nostalgia Critic -jakso on mitä mainioin syy kaivella HurraaKerkon arkistoja ja lukea esim. seuraavat TMNT- ja nörttikriitikkoaiheiset kirjoitukset:

Tuoreessa jaksossa irvaillaan vuoden 2014 TMNT-elokuvan lisäksi myös sitä inspiroineelle piirretylle. Walkerin ja Rolfen kemia ja kovemman luokan Turtles-fanitus takaavat, että arvostelu on täynnä hapanta kritiikkiä, sisäpiirin vitsejä ja erikoistehosteita. Jakso on jopa monin kerroin hauskempi kuin kaksikon edellinen TMNT-aiheinen kollaboraatio.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.