Kerkon Virallinen Kesäbiisi 2016 – katso video

HurraaKerkko Kerkko Laakso kesäbiisi
HurraaKerkko valitsee jälleen Virallisen Kesäbiisin.

Mikä oli kesän 2016 paras biisi?

Syksy saa, joten on aika valita Kerkon Virallinen Kesäbiisi. Kesän aikana kuunneltiin kaikkea vanhan koulun doo wopista moderniin ruotsalaiseen r’n’b-tunnelmointiin, joten voittajan lisäksi on syytä nostaa hattua muutamalle muullekin kipaleelle.

Tsekkaa kaikki ehdokkaat alta. Soittolistan lopusta löydät myös bonusbiisin, jonka tahtiin suunnataan kohti syksyä. Tällä kertaa syksyn sävelenä on vuoden 2011 Kesäbiisi-gaalassakin noteeratun Jamie Lidellin uunituore sinkku Building a Beginning.

Lue myös Kerkon Viralliset Kesäbiisit 2006-2015 ja katso video vuoden 2017 Kesäbiisin valinnasta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.