Cherry 2000 Melanie Griffith

Arvostelussa kulttielokuva Cherry 2000

Cherry 2000 on unohdettu kulttiklassikko

Tekoälystä on viimein tullut osa arkipäivää, mutta elokuvien maailmassa sen yleistymistä on ennustettu jo vuosikymmenten ajan. Varmasti yksi mielenkiintoisin ihmisen ja keinoälyn suhdetta luotaava elokuva on yksi ehdottomista suosikkielokuvistani, Blade Runner, mutta moni muukin teos on tehnyt vaikutuksen nörttilapseen.

Onkin viimein aika kaivaa arkistoista unohdettu, David Andrewsin ja Melanie Griffithin tähdittämä kulttiklassikko Cherry 2000. Mikään mestariteos ei ole kyseessä, mutta mielenkiintoinen ja paikoin hyvin viihdyttävä visio dystopisesta tulevaisuudesta kaukaisena vuonna 2017.

Leffan mukaan vuosi 2017 on tekoälyä, talousahdinkoa, seksuaalista ylivirittymistä ja white trashiä – itse asiassa pelottavan oikein ennustettu. Tsekkaa video kuullaksesi lisää, ja katso myös The Running Man -arvostelu nähdäksesi toisenlaisen vision vuodesta 2017.

PS: Pahoittelut muutamista teknisistä ongelmista äänen kanssa.

Posted by hurraakerkko

5 comments

[…] 3/2017: Cherry 2000 -arvostelu julkaistiin osana Film February […]

[…] sopivasti. Tässä blooper-kokoelmassa on pilalle menneitä otoksia mm. tänä vuonna julkaistuista Cherry 2000– ja What is moon bone -videoista. Lisää videoita löydät […]

[…] muistaa taannoisen arvostelun elokuvasta Cherry 2000. Nyt on luvassa toinen vuoteen 2017 sijoittuva kasari-scifari, Arnold Schwarzeneggerin […]

[…] 2017: Film Februaryn kunniaksi arvostellaan Cherry 2000 – katso […]

Vastaa