Kerkko Karkki -muisteloa

Eilen tuli vietettyä lauantaista koti-iltaa, joka meni pitkälti tietokoneen ääressä musaa imuttaen, nettisudokuja vääntäen ja WP:n kanssa meseillen.

Keskustelu ohjautui nopeasti niiden meidän kotivideosekoiluiden suuntaan, kun Ville alkoi katsella mm. Kerkko Karkin, tv-psykologin omaa ohjelmaa videolta. Kyseisessä pätkässä mä istun Villen huoneessa nojatuolilla arskat päässä ja neuvon ohjelmaan soittavia, Villen esittämiä hahmoja heidän ongelmissaan. Ongelmia esittelivät mm. lukioaikainen enkunmaikkamme, Keke Rosberg ja joku ruotsalainen.

Tulin sitten maalanneeksi osan keskustelusta, ja ajattelin vitsillä heittää sekavia pätkiä tähän. Ville siis katseli videota kotonaan Joensuussa ja selitti samalla, mitä tapahtuu.

Ville sanoo:
pistinpä videon pyörimään kerkko karkista… nyt tulee live-läppää text-muodossa.. lue kun ehdit.. elikkäs…20 repeilyn jälkeen karkki sanoo että kuollu opettajatoveri pitäisi kaivaa haudasta ja hytösen pitäis paljastaa tunteensa sille.. “ja sinulle tulee paljon parempi olo, siis paljon parempi olo..”
keke rosberg soittaa…
karkki: “siirryt renkaista hiihtosuksiin…”…karkki hakee raamatusta vastausta.. kertoo jerichon valloituksesta…. kuvastaa kuulemma sitä että keke on kaupunki joka ei päästä tunteitaan ulos ja karkki suosittelee että keke siirtyy potkukelkka luokkaan jossa on pahaa eslavastustusta kadun mummoilta…   
karkki kertoo miten sai palkinnon ohjelmasta.. se tuli siitä ku karkki oli telvis gaalassa ja se meni lavalle ja sitä luultiin marco bjuströmiksi ja se sai palkinnon parhaasta ohjelmasta… ja sitten seuraava puhelu kun “aika alkaa olla jo loppu”…
..mikä on sinun aivosi tilavuus..
Kerkko sanoo:
Täh kysytkö sä  vai kysyykö karkki?
Ville sanoo:
karkki. ja nyt tulee juttua pä svenska..
karkki: din problemet är att dina svarta blummor är ny och en rödä tröja…pappa, han är död men de skulle vara mycke korta men mycke god… har du ingen annat problem du behöver jep…

 

Eihän tuosta varmaan monikaan kauheasti kostu, mutta onpahan omaa kivaa… Mutta huomenna on sitten Stadian pääsykokeet, jännittää ihan helvetisti. No mutta täytyy vaan keskittyä ja vetää täysillä homma kotiin. Sain Seireeniltä onnentuojaksi pienen korun, eiköhän se suojele huomisessa (ja toivottavasti keskiviikkoisessa) koitoksessa. Pakkasin just kirjoitus-ja askarteluvälineet, itselle merkityksellisen kuvan ja mp3-soittimen täynnä hyvän fiiliksen musaa. Aamulla pitää laittaa laukkuun vielä eväät. Voisin katsoa, mitä laitan huomenna päälle…

Blogi on tosiaan kokenut muutamia muutoksia. Ulkonäkö on diskomaisempi ainakin hetkellisesti, nää teemavaihtoehdot on aika kämäset, joten valinnanvaraa ei miesten makuun hirveästi ole… Pistin vähän erilaisia luetteloita, joiden järki vähän vaihtelee. Halusin vaan lisätä blogiin sisältöä, ehkäpä joskus keksin lisätä jotakin uutta valokuva-arkistoon tämänhetkisen Kerkon Gallerian lisäksi… Noh, kattellaan…

Mutta nyt jatkan huomisen jännittämistä. Koe on Hesassa osoitteessa Hämeentie 161 niin sanotussa TAVI-talossa. Koe alkaa 8.45 todennäköisesti kokelaiden valokuvauksella. Siitä jatketaan eri tehtävien parissa virallisten tietojen mukaan klo 18.00 asti. Ainakin viime vuonna päästiin aiemmin. Tulokset tokaan vaiheeseen pääsystä saatiin tietää seuraavan päivän iltana.

No mutta, taidanpa lopettaa tähän. Sydän hakkaa, jännittää. Täytyy vaan muistaa käyttää Voimaa, hah… “Ain’t no sunshine when she’s gone, and she’s always gone too long, everytime she goes away…”

Be seein’ ya, guys!

1 comment

 1. heippa sinulle ja kyselit tuolla yhdellä sivulla noita media palyerin juttuja, tuonne tilaasi?? no käys kurkkimassa ohjeet tuolta katin webbi sivuilta, osoitetta en sinne muista mutta oiko kenties tämä kokeles edes tuota.
   
  http://www.freewebs.com/katinweb/index.htm 
   
   tuolla konstilla mä ainakin tein ne sivut omaan tilaani ja en tiedä toimiiko kunnolla, mutta  noilla ohjeilla pääset todella pitkälle ja lue tarkkaan nuo ohjeet sitten.
   
  vieraile tilassani jos kiinostaa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.