Hän on tehnyt Comebackin!

Työt Lidlissä alkoivat jälleen eilen keskiviikkona, ja iltavastaavavuoro oli heti kunnon haipakkaa, kun oltiin vaivaisella 1+2-miehityksellä ja tehtävää olisi ollut vaikka viidelle: uusien tarjousten esillepano, hinnanmuutokset ja kaikenlaista muuta nakkia niiden perinteisten lisäksi.

Oli kova kiire enkä taaskaan ehtinyt edes haaveilla ruokiksen pitämisestä kun koko ajan piti juosta hoitamassa ties mitä juttuja. Aluepäällikkö juoksutti puhelimitse koko ajan laskemassa saldoja ja kassoilla oli palautuksia ja muuta säädettävää. Siinä sitten yritti hoitaa vielä myymälävastaavan hommat ja pitää kämpän siistinä… Sain kuitenkin sen verran aikaa järkättyä sen verran aikaa, että näppäilin perjantain kylmätilauksen jo eilen illalla. Tiesin, että torstaiaamu olisi vielä kiireisempi, joten yritin säästää aikaa ennaltaehkäisevällä toimenpiteellä.

Ja niinhän se tämä aamu olikin aika myrkkyä. Taas oltiin luurankomiehityksellä ja jouduttiin vähän soveltamaan aamutoimituksen purkamisessa, mutta periaatteessa alkoi näyttää hyvältä.

Kuitenkin, vaikka olin tehnyt yhden tilauksen jo edellisenä iltana, yhdeksän pintaan piti alkaa sykkimään muiden tilausten kanssa. Perjantain leipä- ja HeVi-tilaukset, lauantain ja maanantain päätilaukset, Valion tilaus (jonka myymälävastaava oli onneksi täyttänyt jo puolestani), ja sitten vielä juhannusviikon jättimäiset juomatilaukset… tekemistä siis riitti. Samalla piti hankkia Tomran pojat korjaamaan pullokoneita, oordnata Järvenpäähän HeViä ja auttaa Mäntsälää ties missä jutuissa.

Sain kuitenkin huideltua tilaukset pikapikavauhtia ennen yhtätoista valmiiksi, mikä on aika kiitettävä suoritus, vaikka itse sanonkin. Ruuhkan ja yhden rasviksen tarkastuksen ja pääluottamusmiehen vierailun ja kämpän siistimisen ohessa ei sitten ehtinyt koskeakaan yhteenkään purettavaan valikoima- tai bulkkilavaan, vaikka ne on normaalisti saatu purettua jo jopa edellisiltana jos on ehtiminen. Eilen ehti sentään pitää kahvitauot putkeen, mutta tänään en pitänyt yhtäkään taukoa koko 8 tunnin juoksupäivänä. Potutti myös kun Arskakin joutui jättämään tauot lähes kokonaan väliin.

Lisäksi hävetti, miten huonossa kunnossa kauppa, tai oikeastaan varasto, oli kun iltavastaava tuli töihin. Pyrin aina pitämään hommat kuosissa niin, että kamat tulisi purettua nopeasti ja erityisesti, että kämppä olisi kiitettävän siistissä kunnossa. No joo, mitäs tässä enää työasioita tonkimaan.

Paitsi että! Kun tulin töistä kotiin iltapäivällä, firma oli lähettänyt kirjeitse jotain pääjohtajan mietteitä ja KAKSI LEFFALIPPUA! Eihän se paljolta kuulosta, mutta yhtiö joka yleensä lahjoittaa työntekijöilleen kaksi pakettia pesuainetta/vuosi, tämä on aika hieno veto. Täytyy arvostaa tätäkin hauskaa elettä.

On tullut vähän puuhailtua musaohjelman kimpussa pitkästä aikaa. Automaticin jälkeen en olekaan tehnyt kuin yhden biisin kokonaan valmiiksi ja aloitellut toista, kunnes ehkäpä WP:n -joka myös tykkää kikkailla musanteko-ohjelmilla- viime visiitti sai taas innostumaan. Soitin hänelle sen torsokipaleen ja vaikken mitään erityistä kommenttia ikidiplomaatilta saanutkaan, niin yhtäkkiä sain inspiksen aika isoihinkin vääntelöihin ohjelman kimpussa.

Muuten, jos joskus tarvitsee etsiä vaikka vähän oudommistakin aiheista tietoa, kannattaa tutustua osoitteeseen http://en.wikipedia.org.

Tästä ainakin osittain käyttäjien täydentämästä nettiensyklopediasta on olemassa myös mm. suomenkielinen versio. Itse harhauduin paikalle ja kokeilin hakusanaa Sith Lord (englanninkielisellä puolella) ja sivustoltahan löytyi aivan järkyttävä tietomäärä hyvin jäsennettyä ja oivilla viittauksilla varustettua infoa näinkin erikoisesta aiheesta. Sinne vaan tietokantaan “hukkumaan”.

Viikonloppuna tulee puoli vuotta täyteen seireenin kanssa JEAH! Enpä siis nyt tuhlaa enempää charmiani muihin… except for you, Phoebs 😉

……What? Divorce?

No joo, inside joke. Niinpä taitaakin olla aika lopetella tällä kertaa. Jos haluat lukea jostakin muustakin kuin vain työjutuista niin ehdota. Saatan tässä vähitellen uudistaa noita listajuttuja, tarkkailkaa siis kuin Orwell ikään. Ajattelen sinua kuin torsoa ikään… äh taas inside! Mutta laskeutukoon nyt esirippu tälle esitykselle… Moro!

1 comment

  1. Juupa, minäkin kun tuossa eilennä Henkkaa kiusasin, että ai on sitä tullut käytyä lidlissä vai, niin puhe jotenkin omituisesti kääntyi sinuun. "Ai oliko se se tyyppi joka juoksi kokoajan ympäri myymälää" Kertoo ehkä jotain 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.