Audition didn’t go too good…YEAH IT DID!

Nyt voin vihdoinkin paljastaa sen suuren töihin liittyvän salaisuuden, jota tossa viime viikon puolella mehutin. Tänään olin nimittäin MTV3:n studioilla koekuvauksissa chattijuontajaksi! Idea hakea hommaa oli peräisin seireeniltä ja hänen kaveriltaan Suskilta, joka työskentelee eri kanavilla juontohommissa. Anomuksen lähetin sähköpostitse jo useampi viikko sitten, mutta kiireiden (ja mun silmän) takia saatiin vasta tälle viikolle tällit sovittua.
 
Niinpä matkasin tänään studioille Ilmalaan. Onneksi Suski oli duunissa, niin oli sitten joku tuttu saattamassa, näyttämässä paikkoja ja selittämässä kuvioita. Sain tavata paljon (tv:stä tuttuja) kasvoja, jotka heittivät rentoa ja sekopäistäkin juttua heti ensitapaamisella. Huvitti, miten monet sanoivat kuulleensa musta paljon jo etukäteenkin. Hyvä, että voi heittää läppää, mutta toisaalta pitää varoa, etten ala vetää liian Kerkko-huumoria, ettei olisi heti että "What? Fired?"
 
Mulle olikin ihan koekuvaussessio varattu. Istuin kameran edessä mikki paidassa ja napit korvissa, ja aloin juontaa kuvitteellista chattia jonkun kirjoittaessa tekstareita ruudulle. Viestit lähdeaineistona piti sitten improvisoida semmonen viiden minuutin pätkä, ja hyvin kuulemma meni. Vielä kun heitin lyhyet esittelyt kameralle niin pistettiin poikki ja mentiin taukotilaan jubailemaan. Tuottaja tuntui tosiaan tykkäävän mun tyylistä (rima oli varmaankin korkealla Suskin hypetettyä mua ilmeisesti useammankin viikon ajan), ja kysyi sitten, että milloin voisin aloittaa!!!! Niinpä sitä ollaankin nyt torstai-perjantai-välisenä yönä chattijuontajana mtv3:n chatissa!!!!!! Saan kaveriksi jonkun pidempään olleen juontajan, joka voi näyttää, miten kannattaa vetää. En tiedä ollaanko vuorotellen höpöttämässä vai yhtäaikaa mutta whatever.
 
Oli puhetta, että tämä yö voisi olla semmonen vakkariyö mulle, mikä tietysti helpottaisi Lidlin vuorojen sumplimista ja yhteensovittamista aika paljon. Voi tulla kyllä aika rankkaa ainakin aluksi, kun onhan mulla kahden duunin lisäksi paljon muutakin tekemistä. En tiedä, miten paljon haluan sivuhommaa muille mainostaa, tietysti haluaisin kaikkien tuttujen tietävän asiasta, mutta ehkä mieluummin annan suurimman osan hoksata homman itse (tai olla hoksaamatta). Juontohomma on kyllä suuri mahdollisuus ja toivottavasti poikii jotain hyvää tulevaisuudessakin, mutten kuitenkaan halua ajatella asiaa niin suurena juttuna, jottei…no, jottei kusi nouse päähän vain jonkun yöchat-jutun takia. Odotan kyllä innolla ja jännityksellä uutta jopia, eiköhän siitä hauskaa tule sitten kun kotiutuu kameran eteen pulisemaan. Toivottavasti se yö menee hyvin…
 
Mikkokin oli täällä maanantai-iltapäivää viettämässä. Kämppä sai kehuja, että "aikamoiset set-upit sulla täällä on". Kuunneltiin musaa mikon iPodilta, katsottiin Villen ja mun kotivideoita vähäsen, juotiin kahvit ja jubailtiin niitänäitä. Oli kiva hengailla pitkästä aikaa Miguelin kanssa, ja lainattuani loistoleffan Kahvia ja tupakkaa uskon, että taasen joskus tapaamme. Ei kyllä välttämättä tarttis ihan vuotta odotella ennen seuraavaa tapaamista.
 
Mutta nyt on kello sen verta klockan, että voisin mennä nukkumaan. Yritän myöhään kirjottamalla ja valvomalla totuttautuakseni torstain yökyöpelöintiin. Sitä odotellessa Beam Me Up, Scotty!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.