Yöchat+ Uusia tauluja

Jepjep, viime yönä olin sitten ekaa kertaa juontajana MTV3:n tekstiviestichatissa. Oli aika hauskaa puuhaa, eihän siinä muuta ole kuin hengailee tuolissa ja heittää väsynyttä läppää. Kommenttia esityksestä ja olemuksesta tuli laidasta laitaan, niinpä tietysti (mutta saatan ehkä jaksaa muistaa vain ne positiiviset kommentit, hah). Oli outoa tukkaläppää, töyhtöhyypäksi ja kakkoshimalajaksi haukuttiin, mutta esiintymistä arvioitiin rauhalliseksi ja asialliseksi ja hauskin kommentti oli kun nimitettiin käveleväksi leffaGoogleksi…Tuli udeltua porukoilta hyviä kesäleffatäkyjä ja juttua alkoi sitten tulla aikasten paljon, hyvä homma. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis jälkeenpäin, en ole vielä kuullut tuottajan kommentteja. Ei siellä sitten lopulta tullut hermoiltuakaan hirveesti, ja tuli semmoinen kotoinen fiilis, ihan ku olis vähän lähempänä sitä, mitä oikeasti haluaisi työkseen tehdä.
 
Lisäsin tossa pari vanhaa taulua tuonne Galleriaan. "Nuorin" työ taitaa olla vuodelta 2002, eli melko vanhaa materiaalia luvassa. Halusin kuitenkin näyttää, minkälaisella tyylillä ja aiheilla on tullut aloiteltua…
 
Olympiarenkaat on semmoinen "ensimmäinen iso työ", vaikka sehän on vain viisi eri päivinä tehtyä kasvoa yhdessä. Fresko on edelleenkin äitini asunnon seinää ns koristamassa. Tein sen joku kesä (2000 tai 2001 varmaankin) viidessä päivässä naama/päivä- tahtia. Punainen pikkuenkeli (näillä töillä ei ole kunnon nimiä, joten käytän nyt jotakin vähän sinnepäin viitttaavia nimiä) oli lahja äidille. Maalasin samaan pikkupohjaan varmaan viisi kerrosta maalia, kunnes vihdoin sain tämän enkeliaiheen toimimaan. Valkoisen enkelihahmon maalasin sormin punaiselle taustalle. Suville/Äidille-kaksikko oli kahden teoksen joululahjakokonaisuus. Äidin taulusta en saanut parasta mahdollista kuvaa, mutta mielestäni kummassakin onnistuin leikkimään värisävyillä aika jännästi. Ilmestys on aika dramaattinen kuva, jonka kautta kokeilin asettelutyylejä ja hahmojenmaalaamista. Heitin mun puumerkin jännästi näkyvälle paikalle kuvan yläosaan. Tuohon aikaan tuli muutenkin merkattua työt aika isolla "tägillä".
 
Vampyyritkin tuossa lähettivät postia Torreviehan lomareissultaan…En tiedä pitäisikö kertoa chat-hommasta vai ei, ku en muutenkaan ole asiaa viitsinyt mainostaa. Toisaalta tekisi mieli kertoa kaikille tutuille, mutta ääh, ei se ole NIIN iso juttu. Saavat kaikki sitten itse huomata tai olla huomaamatta, että jätkä on telkassa. Mutta eipä tässä muuta tällä kertaa, tsiigaillaan….MORO!!!

3 comments

 1. No, you\’re right. 50 Cent\’s Candy Shop could have been included on that list, except that I don\’t *here comes the admission* like 50 Cent\’s songs much. He\’s monotonous, or I suppose you might stretch it and call him duotonous, and for three and a bit minutes, it\’s just too much. Add to that the song\’s ubiquity – how can something possibly be entertaining/sexy/fun if you\’ve heard it near-constantly everywhere you go, and have seen 5 year olds trying to sing along? – and it\’s somewhere WAY down the bottom of the list of songs I\’d rate. Don\’t get me wrong, he\’s good on songs where he\’s with someone – Westside Story off the The Game\’s debut springs to mind – but he\’s just too same-y. And that\’s not what rap is or should be like – Sage Francis\’ live performances of Specialist and Crack Pipes (and in fact, most of his albums) are a lot faster and yet have a lot more expression in them (you should also check out DJ Shadow\’s more lyrical songs).
   
  Haven\’t heard the Oakenfold track you mentioned, but if you\’re into the more poppy side of trance, try Above and Beyond\’s UV mix of Dido\’s Sand In My Shoes. Oh, and thanks for the visit!

 2. Hi. do you like the movie Amelie?, my too, my english is bad.I like so much the music and go to the cinema.
  You country is beauty, i know for bjork ( my best friend,hahahaha, is a joke).
   
   
   

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.