Ikimuistoinen numero 27

Huomenna (tai siis tänään, oon taas yömyöhään kirjailemassa) pitää taas alkaa totuttautumaan Lidlin arkeen, kun sairasloma loppuu. On vähän sellainen fiilis, etten olisi ikuisuuksiin ollut töissä, kun ekan kesäloman ja saikun välissä ehdin olla jopa yhden-mutta-sitäkin kiireisemmän viikon huhkimassa. Vaikka yhtäältä on sellainen jokonyt-kutina, niin onhan se toisaalta kivakin mennä töihin. Veikkaan, että vaikken aio mainostaa uutta juontohommaani, niin sen kautta osaan paremmin "erottaa" itseni työstä itsestään, tarkoitan sitä, etten ehkä käytä kaikkia voimavaroja duuniinduuniinduuniin, vaan pystyn ajattelemaan vähän muitakin asioita. On hyvä olla kaupassa duunissa, jotta jalat pysyvät paremmin maassa- pelkään kusen nousemista päähän todella paljon. Toistetaan nyt, etten tarkoituksella ala mainostaa siellä, että Kerkko on telkassa. Kyllähän mä sitten puhun asiasta mielellään, mutta ehkäpä tykkään enemmän, että joku muu tosiaan kysyy asiasta.
 
Tänään aiemmin olin Seireenin luona syömässä hänen äitinsä ja kaverinsa kanssa. Suski sai puhelun chat-tuottaja Merviltä, joka kaipailikin yhtäkkiä Kerkkoa. Olisi tarvinnut huomiselle päivächatin juontajaa, mutku mulla on kahdesta eteenpäin Lidliä, joten en valitettavasti pystynyt auttamaan. Olis ollut kiva mennä päivällä juontamaan, varsinkin, kun olisin saattanut saada Merviltä pisteitä eli hän olisi kattellut, ettei olekaan toi uusi töyhtöhyyppä ihan turha jätkä…
 
Olen viettänyt kaikki lähiyöt Seireenin luona, ja kun tänään lähdin käväisemään kotona, menin Anttilan kautta, kun yhtäkkiä alkoi kiinnostaa Walk The Line-leffaDVD:n ostaminen. En ollut aikeista huolimatta nähnyt tätä Johnny Cashista kertovaa elämäkertaleffa, mutta silti olen torstaiyön jälkeen haaveillut sen hankkimisesta. Niinpä nyt riskillä sijoitin parikymppiä lomarahoista tähän Oscar-voittajaan. Toivottavasti on hyvä. Oon vaan ollut kiinnostunut Cashistä parikin vuotta, kun olen jopa yhden biisin kuullut ja jonkun haastattelun nähnyt. How many times have you heard someone say "If I had his money, I could do things my way…"   Olen todella tykästynyt tuohon A Satisfied Mind-biisiin Kill Bill vol2 soundtrackillä.
 
Samaisella Anttila-reissulla alkoi päässä pyöriä joku ehkäpä jazz- tai swing-biisi jostain vuosikymmenten takaa. Biisissä äijä laulaa jotakin "Somewhere Beyond The Sea, somewhere waiting for me…" ja jotakin outoa kautta yhdistin pätkän, jonka olen kuullut ensi kerran joskus intissä, Kevin Spaceyn leffaan Beyond The Sea, jossa hän näyttelee jotakin jenkkilaulajaa. Innostuin tästä yhtäkkiä päähän tupsahtaneesta pätkästä ja tästä 1+1 -henkisestä laskeskelusta, ja aloin tonkia netistä tietoa leffasta saadakseni selville, ketä Kevin esitti. No Bobby Dariniähän se, joten ei muuta ku Kerkko downloadaamaan Bobby Darinin kappaletta Beyond The Sea. Tässä rennossa klassikossa on ainesta mun "viralliseksi" kesäbiisiksi!! 
 
Susannen tyttären Melissan rippijuhlatlin ovat tuossa parin viikon päästä. Seireenikin sai kutsun, mutta I swear to God I’m not kidding-  hänenkin siskopuolensa tyttärellä on konfis tasan samana päivänä!! Tässä on muitakin päivämääräjuttuja, mitä pitäisi muistaa. Pitäisi muistaa luikerrella ens maanantain aamuvuorosta pois, kun sen päälle iskee ainoa vapaa aika silmälääkärille (pakollinen kontrolliaika iriittiin liittyen). Sitten on tosiaan nuo konfikset, ja 21.7 pitäisi selvitä Stadian tulokset…Olen kyllä huomannut koulujuttujen odotuksen vaikuttaneen samaan tapaan kuin viime vuonnakin, ärsyynnyn normaalia helpommin ja "isommin" ja näen useammin painajaisia.
 
Tässä on tullut surffattua muiden ihmisten blogeja katselemassa, kun ovat minullekin monet jättäneet terveisiä. Yhdellä näistä törmäsin linkkiin www.blogthings.com, jolla on ties millaisia persoonallisuustestejä. Monet luonnehdinnat ovat aika osuviakin, ja jotkut taas eivät. Voisin tästä pikkuhiljaa lopetella, laitetaas tuosta  loppukevennykseksi "How sinful are you?"-testin tulokset esimerkiksi…
 
Pride: 80% Envy: 60% Greed: 60% Wrath: 40% Lust: 20% Gluttony: 0% Sloth: 0%

 

Chance You’ll Go to Hell: 37%

 

You will become famous – and subsequently killed by a stalker

 

 

 

 

PS. Vielä semmosta, että lisäsin pari pianonsoittofotoa tuonne valokuva-arkistoon, ne ovat ihmeteltävissä otsakkeella "Piano and I"…

2 comments

  1. Sorry i mistake of country.You are from finland! any part of my favorite movie was recorded in you land, the film is "Los amantes del círculo polar"
    byeee a kiss.

  2. ciao, i\’m back!
    i\’ve never been in Finland, but it is charming for me..i don\’t know why, maybe because it\’s a northern land and i love the cold, because it isn\’t very "famous" and, i think, there aren\’t a lot of tourist and it seems a very quiet place..but with a lot of wonderful and powerful bands!!i also listen to finntroll..do you know them??someone says that i look like Finland: to all appearances i\’m quiet, sometimes shy and i\’m not a person that everyone notices immediatly..but when the people know me, they normally discover that i\’m full of energy, and they appreciate me!!
    i\’m wrong about finland??is it very different from my ideas??if you want, answer to a poor girl with a limited knowledge..bye!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.