Riston kanssa kahvilla

a coffee cup sitting in the middle of brown coffee beans.

Maanantai ja tiistai tuli taas huhkittua kaupassa. Oli taas perinteisen kiireistä, lähinnä sen takia kun oli todella vähän merkitty porukkaa töihin ja silti pitäisi tilata, tehdä palautus jakelukeskukseen (jonka tekemisen kylläkin nakitin nohevasti Jyrille) ja valmistella invistäkin.

Näinä kahtena vapaapäivänäkin olen ollut yhteydessä Lidliin tai oikeastaan sieltä on enemmänkin soitettu mullepäin, kun eilisillaksi olisi tarvittu Mäntsälään vastaavaa ja tänään Keravallekin olisi ollut lisäväen tarvetta… Tänä aamuna menin chat-eväiden tarpeessa kaupan kautta kotiin ja kysyin apulaismyymälävastaava Jonilta, että olivatko tilaukset menneet ok. Jätkällä oli kyllä omat hommat kesken, mutta silti sain jotenkin kylmäkiskoisen vastauksen uteluuni.

Saattoi olla muuten vaan vehje otassa, mutta musta on koko viikon tuntunut siltä, että jätkä olisi vittuuntunut muhun jostakin syystä. Oli vähän negiksenä mun “chat-uran” suhteen ja tänään siellä kaupassa ja myöhemmin puhelimessa oli aika viileä Joni juttuseurana.

Jos nyt alan tässä miehen mielialaa analysoimaan, niin toisaalta Joni on just muuttanut raskaana olevan vaimon kanssa Keravalle ja Kipan lomaillessa joutuu nyt olla isona hefenä Lidlissä. Niin eiköhän mies stressaa niistä jutuista enemmän.

Close calls

Onneksi en eilen mennyt sinne Mänttilään, sillä iltapäivällä satuin istahtamaan koneelle ja tarkastin huvin vuoksi sähköpostit. Noh, sielläpä odotti tuottajan vähemmän positiivinen viesti kaikille, jotka olivat jättäneet eilisen, työvuorolistaankin merkityn koulutuksen itsestään ilmoittamatta väliin. Olin tietysti yksi heistä, sillä en ole tottunut lukemaan Maikkarin työvuorolistoja. Vähän heikko puolustus, mutta anyway.

Samassa meilissä todettiin, että “kun tiistai ei natsannut niin kokeillaan uudestaan tänään keskiviikkona kello 17.00.” Katsoin kelloa, joka näytti 16.25. OH SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siinäpä sitten soitin taksin ja vaihdoin vaatteet ja kulkulupa, lompsa ja kännykkä kourassa sykähdin ulos. Taksi hurautti täydellisellä ajoituksella pihaan, ja onneksi kohdalle osui joku vähän reiskampi osa-aikakuski, joka tilanteen selitettyäni iski tallan pohjaan ja sovelsi nopeusrajoituksia. Soitin matkalla Merville ja ilmoitin, että saatan olla pari minsaa myöhässä, mutta kävi tuuri ja olin minuutilleen viideltä studiolla…

Olin sitten toisen juontajan kanssa koulutettavana ja hyvää oppia tulikin, sillä tänään pitäisi jo periaatteessa osata laittaa studio lähetyskuntoon.

Tuli meseiltyä aamupäivällä Riston kanssa, joka sitten pyysi mukaansa Kulmikseen kahville. No mikä jottei! Matkalla kahvilaan Joni tosiaan soitti kysyäkseen, josko voisin tulla illaksi töihin, kun iltapäivästä olisi muuten aika häshe. Nihkeenä suostuin tulla töihin oudosti kolmesta kuuteen. Kaduin lupausta heti puhelun jälkeen, sillä oli tarkoitus levätä ennen yövuoroa, mutta omatunto kolkutti kun en eilen suostunut lähtemään Mäntsälään. Onneksi Joni soitti vielä takaisin ja kertoi saaneensa toisen tekemään pidemmän vuoron, niin ei tarvinnutkaan sitten mennä, hyvä homma.

Blogikirjoitus on otsikoitu “Kahvilla Riston kanssa” ja mainitsin asian vain ohimennen?

Jepjep, illalla on taas lähtö Ilmalaan. Aiheet ja skabakysymys ja muut jutut on mietitty, taidan vielä kysyä Seireenin neuvoa asusteiden suhteen. Sain muuten ekat “fanipostit”: kolme kirjettä, joista ekassa haukuttiin tukkaa, tokassa sanavalintoja ja kolmannessa huonoa koirarotujen tuntemustani. Olivat kuulemma kaikki samalta vakiohullulta, joka haukkuu kaikkia juontajia…

Villekin on taas kaupungissa! Tiistaina vedettiin taas perinteistä kävelylenkkiä ympäri Keravaa ja katsottiin Saksa-Italia-matsi täällä palatsissa. Lyötiin vetoa mäkkikahvikupin verran siitä, kumpi voittaa. Hävisin, mutta toisaalta äijä on mulle velkaa aterian verran niin eipä tarvinnut paljoakaan tappiota kärvistellä… Olikohan tää tässä? Olihan se. Eipä siis muuta ku MORO!

1 comment

  1. heips! Kiitos kommentistas! Kävin kattomassa taideteoksia ja ihan hienojahan ne oli. Värit oli hienoja. On se kyllä mukavaa että muutkin tykkää samasta musasta ku minä =)
    Kuvien perusteella soitat pianoa.. Ite soitan haitaria.. moikka!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.