Kesäloman aloittelua

Eilen olin töissä Lidlissä vikaa kertaa ennen KESÄLOMAA! Nyt on siis vielä pari viikkoa lepiä luvassa, ja olen yrittänyt setviä lukuisia opintoihin liittyviä paperihommia.

Ramppasin Kelassa ja sain hoidettua tukiasiat kuntoon. Soittelin Stadiaan ja kyselin ilmoittautumisista knoppitietoutta – vai päättääkseni, että vien paperit perille henkilökohtaisesti saadakseni varmistuksen siitä, että kaikki menee nappiin. En nimittäin halua 28.8. huomata sössineeni ilmoittautumisen…

Vielä pitää postittaa Nuorisosäätiön hakemus satoine liitteineen ja vastaus ekaan positiiviseen “fanipostiini”, niin sitten voinkin ottaa loppuloman chillaillen.

Sain tuossa kuulla aika yllättävän uutisen: vanha luokkatoverini Jukka on kuollut ajettuaan itsensä autolla järveen. Aika friikkiä, oli uutisissakin juttua (ainakin todennäköisesti oli sama 22-vuotias keravalaisnuori kyseessä). Ilmoitin asian saman tien Villelle, Saritalle ja toiselle Jukalle. Vaihdettiin kaikkien kanssa kuulumisia, kiinnostavin uutinen oli, että viimeisellä on viisikuukautinen lapsi nimeltä Jani.

Kaikkien reaktio kuolintapaukseen oli jotakuinkin sama kuin minulla – paska homma, vaikkei nyt läheisimpiä oltukaan. Ikävä alkaa syyskuussa luokkakokous muistelemalla edesmennyttä luokkatoveria…

CDONista saapui vihdoin paketti, joka sisälsi kolme neljästä levystä, jotka olin nettikaupan alelaarista bongannut pari viikkoa sitten. Kuulostaa siltä, että olisin tuhlannut holtittomasti, mutta yhtä 16 euron levyä lukuun ottamatta kaikki levyt maksoivat vain 7.95, joten halvalla päästiin.

Johnny Cashin American V, Marvin Gayen What’s Going On ja Jurassic 5:n Power In Numbers on nyt tullut kuunneltua päivän aikana ja täytyy sanoa, että kaikki on tosi amerikanrautaa, tyylikästä menoa kaikki tyynni. Vielä, kun saisi Rick Jamesin Street Songsin niin oli eri onnellinen.

Jännä nähdä, mitkä vieroitusoireet joudun kärsimään, kun en kohta voi seuraavaan neljään vuoteen levyjä omalla tiheällä tyylillä ostaa, heh…

Jos vielä tähän musajuttujen jatkeeksi kerron sellaista, että olen tykästynyt Nelly Furtadon Promiscuous Girliin (joka erään persoonallisuustestin mukaan on vastaukseni kysymykseen “What Summer Hit of 2006 are you?”) ja Justin Timberlaken SexyBackiin. Biiseillä on sama tuottaja, aina yhtä mageet rytmit tuottava Timbaland.

Lue myös englanninkielinen artikkelini: What artists like Timbaland teach about creativity on MasterClass

Biisit ovatkin eittämättä keskenään hyvin samanhenkistä settiä.

Oli muuten hubangi juttu, kun useampi viikko sitten joku Japaka-niminen henkilö halusi liittää minut mese-listaansa. Ei mitään haisua, kuka oli kyseessä, mutta luovutin yhteystietoni kuitenkin. Japakan henkilöllisyys ei raottunut kuin vasta viime torstaina, kun ilmeni kyseessä olevan kummitätini poika Jarkko! Oli torstaina hauskat keskustelut, jotka jouduin valitettavasti keskeyttämään, sillä oli chat-yö ja töitä pukkasi *stana*.

Mutta nyt täytyy taas jatkaa eteenpäin. Odottelen tässä Villen saapumista koneelle, jotta voisimme jatkaa Aatu Returnsin aivomyrskyilyä. Tomi ja Mikkokin taitavat olla lähiaikoina tulossa Keravalle pyörähtämään. Ja viikonloppuna mennään Ankkarockiin JEAH!! Se on moro! 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.