Duhanen Aadu

Mä joka päivä (ja yö) työtä teen... jos vaatimukset kohtaavat.

Tällä kertaa ei kirjottamiseen mene ihan niin paljon aikaa kuin viimeksi (maanantain merkintää väänsin noin 3h 45 min).

Tässä on nyt parin päivän ajan ollut flunssainen olo. Tiistaina oli kurkku vähän ärtynyt, mutta etenkin eilen jäkä joikkui ja muutenkin oli aika surkee olo. Onneksi seireenini on loistava sairaanhoitaja. Tänään on ollut hieman parempi fiilis, onkin tullut chillailtua tää päivä. Vaihdoin kuitenkin ens yön chattivuoron pois ja menen sitten pe-la-yönä SeOikeaa vetämään.

Ajattelin, että parempi nyt lepuuttaa alkuun ja ei varmaankaan olisi erityisen kiva katsella juontajaa joka niistää, ryystää, yskii ja aivastelee lähetyksen läpi. Olisi ollut vieraitakin niin viihtynevät paremmmin terveen Miikan seurassa.

Bytheby, tässä onkin tulevat to-pe-lähetykset aina musavieraan kanssa. Tekninen puoli vähän hermostuttaa, mutta toisaalta kiva saada seuraakin ja tuleepahan treenattua jonkun tuntemattoman haastattelua.

Luokkakokous

Viikon mittaan on ollut jonkin verran actionia luokkakokoukseen liittyen. Maanantaina joku (en saanut esittelyistä selvää, enkä enää viitsinyt puhelun jatkuessa kysyä kelle tunnistamaton ääni kuuluu) soitti ja kyseli olisinko tulossa luokkakokoukseen. No tietysti!

Sain sitten tehtäväkseni jäljittää Jukan eli “Eskin” ja Timon ja udella samaa heiltä. Kun tämä oli hoidettu niin vielä eilen ja tänään olen saanut yhteystellä Öllyn kanssa samasta aiheesta. Olen tietysti aina pistänyt viestiä eteenpäin Lauralle, joka minulle oli soitellut. Jouduin selvittämään numerotiedustelusta, kuka minulle oli soittanut. Hyvä, että joku – Laura ja Noora – otti homman pohkeisiin kokouksen suhteen, ja alkoi järkätä tapahtumaan jotain tekemistä ja selvittää, ketkä olisivat paikalle saapumassa. Ei sitten käy samoin kuin Aten luokan kanssa – pari vuotta sitten Atte oli ainoa, joka muisti paikalle saapua.

Epookin esivalmistelut

Nuhasta huolimatta ollaan Villen kanssa puuhailtu Aatu Returnsin kimpussa. Maanantaina tuli lisäiltyä viimeiset vitsit Villen kässäriin, ja hahmoteltiin, mitä tehtäisiin missä ja milloin. Tiistaina aloitettiin ja eilen tehtiin aika pitkääkin päivää.

Koska kukaan ei ymmärrä tästä elokuvasta mitään niin ilomielin kirjoitan lyhyesti siitä, mitä ollaan tähän mennessä saatu purkkiin. Tähän mennessä Ville on hillunut lakana päällä, on tehty uutisreportaaseja, käyty poliisiasemalla, taltioitu isä ja poika -kohtauksia ja loppuhuipennuksen “eka” melodramaattinen osa.

Suuremmat jutut, mitä vielä pitäisi saada purkkiin, taitavat olla sellainen maisemakuvausjuttu ja finaalin loppuosa. Ja pari muuta pienempää hommaa, mutta muuten alkaa filmaus olla räpylässä. Ollaan naureskeltu sille, miten sanasta stana on alkanut tulla leffan virallinen slogani kun sitä on tullut heitettyä parissakin kohtauksessa, stana!

Rick Jamesin klassikkolevy Street Songs nostaa fiilistä

Syksyllä uusiin ja innostaviin haasteisiin

Lauantaina on sitten Kerava kuohuu -festareiden vuoro, tai mikä se nimi nyt onkaan. Suunniteltiin, että mennään Sinin, Samin ja Seireenin kanssa näitä olutfestareita yhdessä tarkastamaan.

Sitten alkaakin taas Lidlissä hommat, DAMMIT! Pari viikkoa ehdin siellä paiskia hommia kunnes KOULU ALKAA!!!

Pitäisi neuvotella Lidlissä jatkosta Ramin kanssa. Menee säätämiseksi, jos vedän chattiä ja sitten vielä olisin kaupassa vaikka kerrankin viikossa niin on kyllä liikaa lautasella.

Mutta kattellaan. Rick Jamesin levy tuli vihdoin, tilasin sen silloin samalla kertaa John Cashin ja Jurassic 5:n kanssa CDONista. Myöhästyi mun kesälevyjen listasta (ks. edellinen merkintä), mutta mitäs siitä.

Give It To Me, Baby ja niin edespäin. MORO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.