Chat-vieraita ja muita työkuvioita

Terve taas pitkästä aikaa! Se, että harmittelen miten taas on kulunut liian kauan viime merkinnästä, alkaa näemmä olla kasvava trendi, kun viime kerrasta lienee jo kaksi viikkoa. Onhan tässä taas ollut meininkiä tietokoneenkin ääressä, mutten siltikään ole järkännyt aikaa blogille.  Noniin, siinä "pahoittelut", sitten asiaan.
 
Viime viikon aikana olen perehtynyt mahdollisuuteen editoida Aatua omalla koneella (Villehän sen homman varsinaisesti hoitaa). Jotain kuvagalleriaakin olen kerännyt omaksi huvikseni. Mutta ei siitä sen enempää. Odottelen innolla Villen työn edistymistä, jouluna tosiaan on "ensi-ilta", toivottavasti.
 
Kolme viimeistä chat-lähetystä on kulunut vieraiden kanssa, tai ainakin tavallaan. Maanantaina oli tilausta ylimääräiseen vuoroon, ja vieraana oli Niina, joka hakee ensi viikolla alkavaan Big Brotheriin. Hauska ja pirteä tyyppi, ihme kyllä kaikista hänen kaksimielisyyksistään en tykännyt. Toivottavasti hän pääsee taloon, olisi mielenkiintoinen tyyppi, jonka puheliaisuus voisi jakaa mielipiteitä sopivasti. Viime lähetyksessä oli mukana Marianne S.-nimisestä bändistä kolme jäsentä. Olivat mielenkiintoisia ihmisiä, ja keskustelu heidän tai ainakin keskushahmon kanssa sujui luontevissa merkeissä ja keskustelu soljui suht ongelmitta eteenpäin. Kaksi muuta jäsentä eivät olleet niin sanavalmiita ihmisiä mutta yritin parhaani mukaan huomioida heidätkin haastatellessani bändiä. Siitä haastiksesta jäi hyvä maku suuhun, toisin kuin…Noh, viikko sitten tope-yönä piti olla toinen turkulaisrockbändi lähetyksessä. Vartti ennen lähetystä ja suunnilleen eka tunti showta oli aikasten (hieman liioitellen) "painajaismainen", ensin eivät mikit toimineet kunnolla, todnäk olin ottanut väärät mikrofonit käyttöön. Sitten lähetysyksikön pojat eivät halunneet päästää bändiä lähetykseen. Tiesin bändin olevan päissään, mutta sain puheesta selvää ja kävelivätkin suoraan, joten ajattelin, että he osaisivat käyttäytyä. Noh, LY oli eri mieltä viimeistään siinä vaiheessa kun näkivät jätkät pikkurokkarit kädessä hillumassa. Okei, mä heitän ne ulos.  Tässä vaiheessa lähetyksen alkuun oli noin kaksi minuuttia. Pojat lähtivät onneksi vastustelematta, soittivat kyllä vielä perään, että onko se nyt varmaa, etteivät pääse lähetykseen.
 
Kun tulin takaisin, yritin saada Puhuvan Pään toimimaan heikoin tuloksin: hahmot liikkuivat mutteivät toistaneet viestejä. Sitten Kajaani soittaa, ettei yhtään viestiä tule läpi. Jarrrrr……..Ei muuta ku soittamaan tuottaja-Jussille suunnilleen jotain neljättä kertaa puolen tunnin sisään. Hän lupasi soittelevansa tekniikkaan ja käski mennä lähetykseen vaikka viestejä ei ollut. Siinä sitten nyhjäsin tyhjästä ja juttelin, mitä sylki suuhun toi, Aatu ja Jyrin kavereiden Megaleffa ja tämä blogi saivat paljon mainosta. Kerkko-show kesti ainakin puoli tuntia aluksi, sitten tuli viisi viestiä, joita seurasi taas vartin tauko viesteissä. Lopulta homma alkoi pelittää, mutta loppuyö oli kuitenkin melko hiljainen. Jos nyt tööttään omaa torvea niin hyvin homma onnistui viestien puutteesta huolimatta.
 
Vielä chat-asiaa sen verran, että siirryn koulun alkaessa vetämään viikonloppujen SeOikea-chattiä. OTV:n nettisivuja päivitetään piakkoin, ja minunkin piti kirjoittaa lyhyt esittely itsestäni saittia varten. Muita työasioita: olin Salkkareissa pari tuntia taas taustaseisojana, tuttua taskurahasäätöä. Vielä yksi vuoro Lidliä jäljellä. Pitäisi kirjoittaa irtisanoutumisilmoitus, saada työtodistus arvosteluilla ja neuvotella tarkemmin kiireapulaisen hommista vuodenvaihteessa. Voisi semmoisen keikkaluontoisen pätkän Lidlissä talvilomalla tehdä, kun on se rakettitutkintokin plakkarissa. Sen kunniaksi, että lopetan nyt kauppahommat, järjestän ensi lauantaina läksiäisbileet täällä palatsissani.
Sain eilen aika hyvin tehtyä alkusiivousta, imuroin, tiskasin, pyyhin pölyjä ja laittelin kamoja takaisin omille paikoilleen….Vielä pitää sohvapöytä hioa inhimilliseen kuntoon, mopata lattiat ja hoitaa tarjoilut niin se on siinä. Pakko aloittaa ajoissa, koska palatsi oli ennätyssotkuisessa kunnossa, eikä viikolla ole koulun ohessa paljoakaan ylimääräistä aikaa ja energiaa sykkiä siivouksen merkeissä. Mutta pian bailataan!!!
 
Tjaah, eiköhän siinä tärkeimmät. Ylihuomenna alkaa uusi elämänvaihe koulun merkeissä JEAH!!!!! Ehkäpä sen kunniaksi on tukkakin uudella mallilla, vähän tummempi sävy ja tukkamalli on kauttaaltaan lyhyt. En ole vieläkään täysin tottunut elämään ilman irokeesiä, mutta toisaalta kolmen vuoden jälkeen ei ehkä ole ihmekään. Koulunalkua ennen pitäisi ehtiä leffaankin seireenin kanssa ja sen semmoista puuhastella. Japan? You like, yes? Sushi, yes? Joo okei MORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ps. tarkasta screenshotit elokuvasta Aatu Returns

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.