Lidl-läksiäiset

Tiistaina oli viimeinen vuoro Lidlissä. Ilta oli aika haikea ja vaikeakin, vaikka tietää näkevänsä kauppaa ihan tarpeeksi tulevaisuudessakin. Rami lupasi, että heti kun tarvii hommia kyllä löytyy. Kun oli aika viimeisen kassatilityksen niin Rami ehdotti että pitäisköhän jäädyttää mun kassahenkilönumero vähän samaan tapaan kuin lätkässä aina nostetaan maineikkaiden pelaajien pelipaidat sinne katonrajaan. Alkoi vähän Kerkko herkistyä kun Rami koko illan hehkutti ja vitsaili etten saisi lähteä Lidlistä. Siinä sitten illan mittaan fiilis vaihteli haikeuden ja helpotuksen välillä. Lopuksi luovutin avaimet ja kaapin pois ja keräsin kamat. Lähtö otti yllättävän koville.

Perjantaina kävin kaupassa asiakkaana ja katsellessani kaveria vetämässä kaljalavaa pitkin käytävää niin huomasin, ettei potuttanut oikeastaan yhtään se lähtö. Tulihan siellä kolme kovaa ja kivaa vuotta vietettyä eikä paikan positiivista vaikutusta mun elämään pysty kiistämään…

Mutta se nostalgiasta, eiköhän sitä ehdi paremmallakin ajalla miettimään. Eilen oli sitten Lidl-läksiäisten aika, täällä biletettiin isolla porukalla, laskeskelin tossa että joku 24 vierasta oli illan mittaan paikalla. Tarjolla oli omatekoista ja suuren suosion saanutta fetasalaattia, boolia, sipsiä, patonkia ja karkkiakin. Oli kovaa menoa koko ilta, porukka oli keskimäärin täysin pleksit. Harmi, että suuri osa lähti kotiin tai eri baariin, mutta olihan meitä Kinossakin ihan tarpeeksi. Sain parilta työkaverilta lahjaksi hierontalahjakortin ja Marialta mageen hupparin ja korkeakulttuuria. Pääsin vihdoin esittelemään Seireenin kaikille kavereille, kun siihen ei aiemmin ole ollut mahdollisuutta. Kaikki tietysti ihastuivat Mariaan, tietysti. Jyri esimerkiksi kutsui Mariaa rinsessaksi ja sexyleidiksi. Oh yeah…

Tänään tulin iltapäivällä Marialta siivoamaan kämppää. Postiluukusta oli tiputettu lappu, jossa käskettiin siivoamaan talonedusta ja viemään pihassa olevat Lidlin kärryt takaisin kaupalle. Ihan perseestä, sillä mitkään pihalle heitetyt pullot tai ne kärryt eivät tosiaankaan ollet meidän porukan jätöksiä. Ne olivat vain ja ainoastaan yläkerran tuparivieraiden tekosia stana! Naapuri kertoi siivonneensa pullot pois aamulla. Menin siivoamaan tupakantumpit maasta ja vein ostoskärrytkin kaupalle, sillä kaikkihan luulevat niiden kuuluvan talon ainoalle lidliläiselle. Sitten siirryin kämpän kunnostukseen, joka oli aika nopea homma, olivat vieraat siistillä päällä.

SeOikea-chat meni mukavasti pe-la-yönä, vaikka ohjelmisto tökki niin että lopulta vaihdettiin tavallisen chatin taustaohjelma tilalle. Viestejä tuli mukavasti, mutta joskus viiden pintaan alkoi olla niin pelti kiinni, että pistin Elinan vetämään loppulähetyksen ja siirryin valvomaan viestejä tietokoneelle. Vielä semmosta, että Veera aloittaa huomenna työt Lidlissä. Olin työpaikanhankinnassa vähän taustapiruna, tuli ihan aiheesta Veeraa Ramille hypetettyä ja näinpä aukesi Veeran Lidl-uraputki. Mutta nyt joutuu siirtymään toisaalle MORO!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.