Käteistä nopeasti

Ei, en ole rahavaikeuksissa. Ajattelin vaan nopeasti iskeä tänne erään jotenkin inspiroivan biisin sanat. Kyseessä on Ben Harperin kappale A Satisified Mind, joka on tullut tutuksi Johnny Cashin coveeraamana. Tänään oli chat-kokous ja koulutusta, mälsää kun pääsi jo kahdelta koulusta ja sitten piti jäädä miitingin takia kaupungille nuokkumaan. Oli kyllä hauska kokous, ei siinä mitään ja kävinpä sitä ennen RAXissa syömässä itseni ähkyyn. Olen täysin unohtanut kesäbiisin valinnan ja lykkään sen valitsemista edelleen. Olen lisännyt listaan vielä pari ehdokasta. Mutta valintaa odotellessa tyytyväistä mieltä.
“Satisfied Mind”How many times have you heard someone say
“If I had his money I’d do things my way”
But little they know that it’s so hard to find
One rich man in ten with a satisfied mind

Once I was waiting in fortune and fame
Everything that I dreamed of to get a start in life’s game
Suddenly it happened I lost every dime
But I’m richer by far with a satisfied mind

When my life is over and my time has run out
My friends and my loved ones I’ll leave there’s no doubt
But one thing is for certain when it comes my time
I’ll leave here for certain with a satisfied mind

1 comment

  1. Hei moi, tuli vaan tässä mieleen, et jos sattuis sillettis hassusti että sattuisit (tai sattuisitte) jostain ihmeen kumaan syystä turkuunpäin tässä, sanotaanko, ensiviikolla, vaikka lauantaina, niin tervetuloa tupareihin! 😉 Äh mulla on ikävä keravaa….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.