End Of Days

Viikonlopun jallailuja on värittänyt Arnold Schwarzeneggerin yliluonnollinen toimintapaketti, jonka mukaan tämän merkinnän olen nimennyt. Viime yö meni chattaillessä, oli hauska ja poikkeuksellinen lähetys: puoliltaöin heräsin siihen, kun Terhi pyysi tulemaan aiemmin töihin, koska oli aika häshessä tekstikanavien ruuhkaisia chattejä valvoessa. Kajaanin päässä joku mättää eikä siellä ole koko viikonloppuna valvojia paikalla, joten me olemme hoitaneet valvontaa. Enpä kovinkaan paljon aiemmin paikalle päässyt, noin yhden maissa (SeOikea alkaisi vasta 2.30), mutta auttelin ennen omaa lähetystä sen minkä ehdin. Soikeaa vedettiin harvinaisella poikaporukalla kun Miika oli aisaparina.
 
Pelkäsin jaksamisen suhteen, varsinkin kun olin autolla liikkeellä. Tuottaja oli sähköpostitellut aiemmin, että pitäisi olla valvomassa tekstikanavan chattejä kymmeneen asti, mutta käsky koskikin vain Miikaa, joten pääsin lähtemään jo ennen kahdeksaa. Olin kylläkin tankannut Batteryä ja kahvia sen verran, että oli vähän pakkokin pysyä hereillä.
 
Poikkeuksellisen ohjelmasta teki se, että tosiaan oltiin äijäenergialla liikkeellä. Lisäksi Suvi kävi välillä pyörähtämässä ruudussa ja Miika yhteysteli suorassa lähetyksessä Suskiin ja Peuraan, jotka tekstailivat lähetykseen jostakin pizzeriasta. Miika siis soitteli tytöille ja kännyn kaiuttimen ollessa päällä saatiin katsojat kuulemaan erikoishaastattelua. Hauska juttu, en kylläkään tiedä onko Mervi asiasta samaa mieltä. Toivottavasti ei tule noottia, sillä -jos nyt näin laistan vastuusta- puhelinsoitto ei ollut mun keksintö. Ohjelma rullasi mukavasti, tuli heitettyä ennätysmäärä vitsejä, joita kukaan muu ei tajua. Sain vähän enemmän haukkumaviestejä kuin yleensä, johtunee siitä, että Miika on härömpi juontaja, kun taas itse olen kuulemma "torvi uutislukija" tai jotain sellaista.
 
Huomenna on taas työkokous, en tiedä miten ehdin paikalle, kun koulua on KUUTEEN asti. Joutunen tekemään pikavisiitin Pasilaan ja palaamaan sitten taas kouluun, täytyy kattella. En oikein voisi jättää kokousta väliin, sillä pitäisi viedä t-paitakuitti Merville ja muutenkin pitäisi kuulemma olla jotakin hvetin tärkeää asiaa kokouksessa. On muuten aika hullu viikko tulossa koulussa. Tosiaan maanantai 9-18, tiistaina pitäisi tehdä ryhmätöitä (semmoista valokuvadokumenttia), johon varusteet on varattu yhdeksään asti illalla. Toivottavasti ei mene niin myöhään…Loppuviikko taitaa olla joka päivä 9-17 sykkimistä. Odotan innolla, kun tällä viikolla pitäisi alkaa editointikoulutus TAKU KASKELAN johdolla. Jostakin syystä olen odottanut äijän tapaamista jo pitkään. Männä viikko meni aika lailla studiohommissa koulussa, ollaan tehty muun muassa uutislähetyksiä ja keskusteluohjelmia (torstain fuksiaiset motivoivat perjantaina kuvaamaan aikuisten asiaohjelma Pikku Kankkusta). Olen toiminut äänessä, valoissa, kameramiehenä, studio-ohjaajana ja vedinpä myös omaa Kerkko-showtakin, jossa juontotyylini keräsi kehuja. Kerkko-showssa näytettiin pätkä kuvaamaani Tuunaa mun kosla-inserttiä, jonka kameratyötä kehuttiin, vaikka itse olin siihen ihan pettynyt. Ei voi mitään, että on näin hyvä, heh…eh…joo.
 
Veera leikkasi mun tukan perjantaina. Tukka on siis leikattu.
 
Semmosta voisin vielä noista koulujutuista mainita, että luokkatoveri Esa alias Kajaanin Sarvi on kuvannut luokkamme toimintaa koulussa ja muuallakin. Jos haluat katsastaa minkälaista meininkiä Manatee Rescue Teamillä eli luokallamme oli kehitysvammaisten urheilukisoissa niin käväise osoitteessa http://www2.stadia.fi/~0601343/kuvat/kvkisat/. Sieltä pitäisi löytyä hienoja kuvia, check it out. Olen viikon aikana löytänyt uudestaan HIMin Wicked Gamen (onhan sitä Chris Isaakin alkuperäistäkin tullut kuunneltua jeah) ja The Hivesin vauhdikkaan Tyrannosaurus Hives-levyn. Mutta mitäs tässä enempiä motkottamaan. SE – ON – OIKEINNNN!!!…eiku MORO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.