Ruokiksella

close-up of an eye
Tulehdus tuloillaan.

Eipä jaksa viettää surkean sään takia loppuruokista koulun pihalla. On muutenkin häijy olo, kun aamulla huomasi oikean silmän punoittavan.

Ei kuitenkaan tuntunut tulehtuneelta, joten ajattelin, että on ollut joku roska silmässä. Kuitenkin tässä muutamassa tunnissa on olo alkanut mennä häijympään suuntaan, kun silmää kirvelee.

Kävin koulumatkalla ostamassa sidekalvotippoja, jotka eivät vielä ole paljoakaan auttaneet. Toivottavasti ei pahenisi olo. Ihme juttu, kun ei ole ollut mitään erikoista syytä tulehdukselle; en ole kipeä enkä stressaantunut (viimekesäistä tulehdusta pidettiin stressiperäisenä). Vähän niinku olis pink eye ihan muutevvaa.

Nyt on hieman alkanut jäkä joikkua, mutta enemmänkin kirvelevä tunne haittaa keskittymistä.

Sekin vielä, että koulussa on nyt niin paljon uutta ja tärkeää asiaa, ettei haluaisi/voisi olla pois mistään… ja kun vielä ei oikeastaan voi tilata lääkäriaikaakaan kun ei vielä tunnu virallisesti olevan kipeä ööga. Oudolla tavalla toivoisin, että olisi värikalvontulehdus, koska se ei satu niin paljon kuin sidekalvontulehdus, mutta toisaalta pitäisi lääkitä paljon ja pitkään ja silmästä menisi lähinäkö…

Noo mutta eilen oli chat-kokous, jossa puhuttiin paljon chatin tulevaisuudensuunnitelmista ja uusista linjauksista. Ohjelmia aletaan nyt vissiin viemään uuteen suuntaan sisällöllisesti, eli kehitys kehittyy.

Lisäksi kokouksessa oli uusi urheiluchatin juontaja, työtuntimerkinnöistä positiivista asiaa ja pieni koira, joka käppäili kokouspöydällä ja nuoli mun käsiä. Ehkäpä siinä tulehduksen aiheuttaja… itse asiassa aika todennäköistä. Kokousta kesti lähes kolme tuntia, kun oli niin paljon puhuttavaa.

Mutta nyt alkaakin taas opiskelu. Täytyy lähtee! See you later alligator… SOMMORO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.