Kehuja ja ilmoitusasiaa

Tämä kouluviikko kuluu aika lailla kokonaan monikamerastudiossa, jossa neloset ohjaavat omia keskuskeluohjelmiaan, joihin me ykköset teemme tekniikan. Hommia hoidetaan kolmikoissa, jotka kiertävät aina tehtävästä toiseen. Tänään kuvattiin eka pätkä, ja Vesa, Katri ja minä oltiin kameramiehiä. Hoidettiin ilmeisesti homma kotiin, kun kaikki kehuivat loistavasta kameratyöstä. Huomenna ollaan valoissa ja vissiin äänessä, torstaina vissiin ohjaamossa. Nojoo kattellaan. Bytheby, Mirja Pyykkö on jo tuttujen opettajien – Aulin, Jukan, Pekan ja Samin- mukana tuotannossa nelosia neuvomassa.

Viime viikon maanantaina oli jälleen chat-kokous. Kokouksen lopuksi Mervi-tuottaja ilmoitti, että tästä lähtien aletaan palkitsemaan kuukauden paras juontaja/valvoja. Arviointiperusteena tsemppaus, sääntöjen noudattaminen ja semmonen yleinen hyvän tyypin asenne. Olin heti, että eipä tule tuotakaan trofeeta ikinä voitettua, kun kaikki ovat jo niin veteraaneja ja vetänevät enemmän viestejä. Mutta sitten Mervi heittikin, että syyskuun paras työntekijä oli KERKKO!! No leukahan loksahti tehokkaasti lattiaan, kun palkinto ojennettiin kouraan. Häkellyin täysin! Mutta hyvä homma tietysti, täytyy jaksaa jatkaa samaan malliin. Helpotti tietää, että tuottaja tykkää mun tyylistä, kun olen lähiaikoina jostain syystä epäillyt toista. Olin samana päivänä paikkaamassa Urheiluchatin juontajaa. Olin ohjelman suhteen täysi noviisi, vaikka chatistähän siinäkin on kysymys. Aihe ei kuitenkaan ole tutuimmasta päästä, vaikka perus-Sm-liiga- formulajutut tuleekin seurattua. Tiesin kyllä, millaista meno olisi – katsojat ovat triviatietäjiä, jotka rokottavat jos jotain ei tiedä. Kyllähän sieltä sitä haukkua ulikin, mutta mikäs siinä, otin kritiikin huumorilla vastaan ja oikein rohkaisin viisaampia pistämään haastetta. Pää oli kyllä ihan sekasin, en tainnut viedä yhtäkään virkettä loppuun kun pää harhaili valvontasoftan, internetin ja sadan muun asian liepeillä. Mutta tulihan siellä ihan keskusteluakin, ja Mervin mukaan tuli erittäin hyvä tulos. Pyydettiinpä uudemman kerran urheilupuolta vetämään, jeh.

Tästä chatistä tuli mieleen Ville, joka viestitteli lähetykseen jotakin hyvää inside-läppää. Ville oli viikonloppuna käymässä piiitkästä aikaa. Kuvattiin vikat pikkupätkät Aatua, jota Ville on jo ahkerasti Joensuussa editoinut. Toivottavasti jätkä jaksaa puurtaa homman jouluun mennessä valmiiksi, niin päästään vihdoin katsomaan loistoleffaa JEAH! Annoin Villelle DVD:llisen screenshoteista koostamiani Aatu-trailereita, joista Ville innostui mucho. Ville yllätti, kun oli vihdoin vaihtanut legendaarisen kännykkänsä uuteen versioon. Edellinen (WP:n ensimmäinen) kännykkä olikin ollut kuvioissa jo vuodesta 2002…

Silmätulehdus oli ja meni, värikalvontulehdushan se taas oli. Nyt on siis Manson-silmät ja näkö heikko. Onneksi huomisen jälkeen saan lopettaa lääkkeiden käytön. Piti taas ravata HYKSissä asti tutkimuksissa silmän takia, jälkitarkastus ensi viikolla täällä Keravalla.

Sitten suurta ilmoitusasiaa: KERKKO MUUTTAA!!! jepu, 1.12 muutetaan Marian kaa yhteen, eli mä muutan takaisin Sibbelle, ja tottakai Villen vanhaan asuntoon. Pitäisi mahduttaa piano, tietokone kaikkine härpäkkeineen, sohva ja muutama muu isompi juttu Marialle vaatteiden yms. tilpehöörin ohella, moni juttu joutuu majoittumaan toisaalle ainakin väliaikaisesti. Makuuhuoneen rohkeahkot taulut pitäisi ehkä myydä jonnekin…Mutta nyt siis paketoimaan se on MOOORRROOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

ps: piti tehdä esseetä kouluun, liitänpä pikkupätkän siitä tähän loppuun. Ettepä tajunne loppuläppää kun en liitä mukaan alkuläppää. Mutta…. noh, I’m Kerkko. I’m disgusting. I write essays and don’t properly explain the jokes in them.

Haluan menestyä tehtävässäni – mihin sitten tulevaisuudessa kulkeudunkaan – ammattitaitoni ja mielikuvitukseni avulla. Haluan päästä hyödyntämään luovuuttani ja esiintymistaitojani päivittäin. Toivon työtapojeni kautta ansaitsevani kollegoiden ja yleisön arvostuksen. Ennen kaikkea toivon, ettei elämääni missään vaiheessa tavallaan ”lyödä lukkoon” vaan saan jatkuvasti mahdollisuuksia vaihteleviin tehtäviin, työtapoihin ja ympäristöihin – oli työpaikkani sitten radiossa, televisiossa tai vaikka Maailman eläimet –palstaa toimittamassa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.