Uusia valokuvia!

Käykääpä tarkastamassa uusi valokuvakokoelma "Piano-ja koulukuvia", josta löytyy jo tuttujen pianoposeerausten lisäksi syksyn mittaan otettuja koulujuttuihin liittyviä kuvia. Osa kuvista on innokkaan valokuvaajamme Esan ottamia, ja tietysti laitoin ne tänne näytille ilman Kajaanin sarven lupaa. Nuo Arabianrannan kuvat liittyvät koko syksyn kestävään Urbaaniin yhteisprojektiimme, joka etenee mukavaa vauhtia. Tänään juuri raakattiin pois huonot kuvat ja vietiin kokonaiskonseptia pidemmälle, tai siis rajattiin ja suunniteltiin se tarkemmin. Siitä tulee hyvä…Mutta liitänpä tähän muutamia poistettuja kuvai, jotka ovat tietysti minun ottamiani. Enjoy!
 
Enpä nyt tätä kauemmin tällä kertaa jauha, vaikka asiaa olisikin (risteilyhöpinää ynnä muuta), mutta harvoille lukijoilleni viimeinen varoitus: ylihuomenna torstaina 2.11 on mulla synttärit! Ei muuta ku ostamaan lahjaa siitä! No läppä! 50 Centin keikalle lauantaina woohoo! MORO!!!!
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.