Joulu on taas!… tai siis oli jo…

Joo-o, ohi on eka pitkä joululoma useampaan vuoteen. Eipä ollut se paras loma tosiaan, mutta poislukien surulliset tapahtumat oli tosi hauska loma. Sain olla Marian kanssa, näin kavereita ja tein vähän töitä (onneksi Mervi ymmärsi syyni saada vuodenvaihteen vuorot vapaaksi).

Nyt on koulu sitten alkanut ja aika haipakkaa on ollut heti alkuun: musavideo– ,uutistoimitus- ja maahanmuuttajaprojektit hönkii niskaan. Tentti maanantaina ja kesätöitäkin pitäisi kattella. Tekemistä siis riittää. Kerron tarkemmin, kunhan on aikaa paremmin.

Lauri Tähkän versio vanhasta suomalaisesta kansanlaulusta Peltoniemen Hintriikan surumarssi on muuten aikasten hyvä.

Olen jatkanut kirjan kirjoittamista ja tehnyt paljon biisipohjia Music Makerillä (vapise Mikseri!). Olen lukenut joululahjakirjaa Minä Lucifer, jonka on kirjoittanut Glen Duncan. Veera leikkasi sekä Marialle että mulle hyvät kampaukset sopuhintaan, kiitos siitä.

Paljon olisi muutakin kulttuurisesti tärkeää kerrottavaa, mutten nyt jaksa, kun on vähän flunssa ja väsy. Jos tulee tylsää niin kannattaa klikata valkoisella näkyviä tekstejä. Jännä nähdä, miten käy.

Eli ei tässä muuta ku, että elossa ollaan. Ensi kertaan, se on moro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.