Pitkä viikonloppu tulossa

Joo-o olivat sössineet opettajien ja lukkarin kanssa sen verran, että saatiin lyhyeksi jääneen torstain lisäksi myös huominen kokonaan vapaaksi. Hyvä homma, sillä ehtihän tässä jo kaksi päivää koulua ollakin…Lisäksi pitäisi maanantain tenttiä varten kahlata 200-sivuinen opus mediahistoriaa, joten pe-la-yön soikeavuoron lisäksi on kyllä matkaa taaperrettavana tänä viikonloppuna.
 
Jeppistä, koulu alkoi maanantaina luentojen merkeissä. "Vapaana" tiistaina suunniteltiin Meduusa-kilpailuun osallistuvan musavideon tekemistä (tehdään biisi ja tarinallinen video). Yks ryhmä tekee kässärin, toinen kuvaa, kolmas hoitaa tuotantoon liittyvät paperisodat…Itse olen tekemässä biisiä ja kuvausryhmään ja näyttelemäänkin lienen menevä. Deadline on maaliskuun alussa eli hopia pitää. Keskiviikkona alkoi kunnon rytinä, kun aloitettiin
 
1) uutisprojekti, johon kuuluu omien inserttien kuvaus ja editointi, uutisstudion rakennus ja monikameratekniikalla toteutettu ehta uutislähetys. Nappasin ohjaajan paikan, ku en syksyllä sitä ehtinyt kokeilla, ja nyt kutiaa sillattis että haluaa ottaa keskeisen roolin. Toimin myös keravan kirjeenvaihtajana eli nauhoitan puhetta, joka tulee mukamas satelliittiyhteydellä studioon. Tehdään siis itse uutiset pikkasen pilkkeellä silmäkulmas, mutta silti tosissaan aiotaan satsata juttuun. Aiheena pidetään "pieniä uutisia" eli kaupan ovi narisee-henkisesti kootaan sähkeitä asioista, jotka eivät muuten ylittäisi uutiskynnystä.
 
2) Vaalit ja maahanmuuttajat-kurssi, jota varten pitäisi yhyttää muutama politiikasta kiinnostunut (ja äänioikeutettu) MaMu, josta tehdä juttu 6 degrees-nimiseen lehteen. Englanniksi pitänee homma tehdä, mikä sopii mulle oivasti. Aihe ei kyllä kiinnosta yhtään, mutta…Vielä olis pitäny alkaa tehdä jotain www-juttua tänään, mutta tosiaan; opettaja oli buukattu toisaalle. Joudutaankohan tässä kohta viikonloppukurssille?
 
Joo mutta töitäkin pukkaa. Oon vissiin koko tammikuun perjantaivuorossa. Kesätöitä oon hakenu maikkarilta, ei taida tulla vastausta. Mutta vaihtoehtoja on vielä, yhtenä niistä Veli-niminen aikakauslehti. Suunnitelma B:nä pyydän lisää vuoroja Sentraalilta, onhan sekin oman alan töitä.
 
Sitten sekavaa musameininkiä. Olen tosiaan parissa viikossa vääntänyt jotain kuusi biisiä kasaan (pl. sanat ja niiden laulaminen) tuolla iki-ihanalla Music Makerillä. Kirjaakin olen vääntänyt vähitellen, mutta siitä ei viitti kertoa liikoja, sillä alussa vasta ollaan ja juoni ja koko muukin homma on pitkällinen prosessi. Vielä voisin luetella tässä useampia biisejä, joita olen alkanut lähiaikoina fanittaa: Bob Sinclarin World Hold On, Lauri Tähkän Peltoniemen Hintriikan surumarssi, Justin Timberlaken My Love ja Chris Cornellin You Know My Name…ja eiköhän niitä vielä enempikin olis, mutta siinä ensi hätään.
 
Nyt alkaa yks hauska ohjelma. Siispä se on MORO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.