“Voiks rakkauttakin pakastaa?”

A group of adults sitting in a meeting room with a glass wall.
Miten päästä opiskelemaan Metropoliassa?

Näin miettii Zarkus Poussa kappaleessa Paljon.

Voiks rakkauttakin pakastaa?

Eipä tuo mitenkään mihinkään liity, mutta näin kovina aikoina on parempi kuunnella rentoa musaa ja chillailla tarpeeksi. Kovilla ajoilla tarkoitan sitä, että mulla on koko ajan niin &½!%¤§ KIIIIIIRE!!!

Esseetä, editointia, musavideoo, tenttiä, töitä, mamulehtijuttua, haastatteluja ja työhakemuksia väsätessä ei paljon oo Kerkolle lepoa siunaantunut. Ei sentään, en oo nääntynyt ja hikinen pikku pallero, mutta tekemistä siis löytyy. Pitäisi väsätä ryhmätyötä media-analyysin tunnille ja kirjoittaa juttu 6Degrees-lehteen.

Jälkimmäinen jopi on osoittautunut yllättävän työlääksi. Meitä on siis seitsemän hengen porukka vääntämässä sivullista materiaalia em. englanninkieliseen lehteen.

Maanantaina houstasin Marian kanssa Eiran aikuislukiossa englanninkielistä ryhmäkeskustelua aiheesta Vaalit ja maahanmuuttaja. Koulusta kerrottiin, että paikalla 12-henkisestä luokasta tullee 4-6. Noh, alkoipa hieman puntti tutista kun porukka paisuikin 14-henkiseksi.

Ensikertalaisena tilannetta vetämässä nollakoulutuksella niin eihän se nyt ihan nappiin mennyt; kielen kanssa ei ollut ongelmia, mutta kysymyksiin ei tullut vastauksia kovinkaan luontevasti. Siinä sitten yritti lypsää ja lypsää niin… noh, kyllä sieltä matskua saatiin – ei siinä mitään – mutta aikamoista vaivaa nähtiin vain taustamateriaalin takia.

Vesa ja Emmi sopivat muutaman puheliaimmin kommentoineen mamun kanssa jatkohaastiksesta, mutta kun heistä ei kuulu mittään niin sittenhän se häshe vasta alkoikin.

Mutta! Nyt yritetään saada kontaktia johonkin mamu-yhdistykseen, ja minäpä reippaana poikana varmistin haastattelun paikallisen Club Cosmopolin omistajan kanssa. Eli tiistaina jyrähtää ja sitten pitääkin koota koko matsku kasaan aika haipakkaa englanniksi, perjantain deadlineen pitää ehtiä. Pääsee digijärkkäri tulikokeeseen, kun nyt pitää saada lehtikuvia aikaiseksi.

Jotain mun piti tosta projektista vouhottaa… ai niin se opettaja! Pauliina! Ehkä luokan yhteinen inho rouvaa kohtaan johtuu siitä, ettei kyseessä ole Stadian henkilökunnan jäsen. Mielestäni hänellä ei vaan ole opettajan pärstäkerrointa; hän on lyhyt, laihan vastakohta, ei huolehdi ulkonäöstään…ja ne jutut! “Amm… Silloin kun amm minä amm olin ammm Namibiassa amm… siellä amm Namibiassa” ja sitten se ihme silmienräpyttely, joka saa koko naaman rutistumaan kasaan… No joo, aika ilkeä olen. Ehkäpä nyt provosoin keskustelua herättääkseni.

Maanantaina hän tuli mukaamme hienovaraisesta vastustelustamme huolimatta, ja totesi olevansa vain kuunteluoppilaana. Nooh, alkua odotellessa hän heti alkoi neuvoa mitä tehdä, luokanopettajan meitä neuvoessa Pauliina torjui kaikki hänen mielipiteet, ja keskustelun käydessä hän ensin lähetti kirjoitettuja viestejä meille liidaajille, ja lopulta hyppäsi itse keskusteluun mukaan. Semmoista aammm siellä amm Namibiassa aamm.

No niin Kerkko äläs ilkeile. Huomenna on sitten Meduusa-projektin vuoro, eli musavideota kuvataan puolen luokan voimin. No More Stories- biisi (säv/san Lari) on purkissa kelpo sovituksella, ja kyllähän siellä tuttu pianisti on mukana. Huomenna kuvataan bändiä livenä ja sunnuntaina – mikäli Kiloon vääntäydyn – pitäisi keskittyä videon tarinapuoleen.

Videota väsätään kolmena viikonloppuna, toivottavasti ehdin apuun tulevinakin kuvauspäivinä. Tänään tuli leikittyä dollyn kanssa, eli semmoisen kiskoilla kulkevalla kamerakärryllä, jossa kuvaaja on kyydissä. Semmoinen resiinan ja mönkijän sekoitus, magee!

Työhakemuksia on tullut rustattua Veli-lehteen, Suosikkiin, IRR-TV:lle, Broadcastersille, MTV3:lle, Music TV:lle… ja taisi olla joku muukin. Toivottavasti joku natsaisi, MTV ja Veli olisivat toivekohteet tällä hetkellä. Suunnitelma B on se, että yritän jotain freelance-juttua 6degreesiin, ja pummin jotain tuotantopuolen jopia Sentraalilta.

Mutta eipä tässä vissiin sen kummempia tällä kertaa. Yritän ehtiä nopeammin rustaamaan seuraavaa vuodatusta tänne diskopallon alle. Se on MORO!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.