Kuluneen viikon toilailuista

Jepulis, taas on viikko takanapäin ja on aika summata kuluneen viikon tapahtumia. Päällimmäisenä oivalluksena oikeastaan se, että koulun Vaalit ja maahanmuuttajat-kurssi -tai oikeastaan siihen kuuluva lehtijuttuprojekti- alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Koska parissa viikossa jouduttiin laittamaan koko proggis uusiksi, tämä viikko on kulunut ryhmäläisten C- tai D-suunnitelmia toteuttaessa. Tytöt hoitivat haastatteluja ja lyhyitä infobokseja, Vesa oli yhteysmies 6 Degrees-lehteen ja mä hoidin täällä Keravalla haastattelua.
 
Kohteena oli tosiaan Cosmopolin, Robinsin ja Kinon omistaja Munish Sharma, 37-vuotias intialaismies. 17 vuotta maassa asunut Sharma puhui sujuvasti suomea, ja juttua tuli aiheesta sopivasti ja tavoitepituus jutulle -noin 3000 merkkiä- tuli vaivattomasti. Juttu tuli saman tien kirjoitettua englanniksi ja tuntui onnistuvan oikein hyvin. Jäi fiilis, että onnistuin. Kuvapuoli olikin sitten eri juttu. Cosmopolissa, jossa haastis vedettiin, on tyylikkäästi valaistusta muuttava baaritiskin seinusta, jota vasten visioin makeet kuvat. Noh, salama otti seinään just sopivasti, joten seinä näytti tylsän valkoiseksi. Yksi kuva onnistui taustan suhteen, mutta oli muuten sen verran samea, ettei toimitus sitä näillä näkymin käytä, stana. Olis ollu makee muuten. No joo, tärkeintähän on jutun sisältö ja, jos ihan suoraan sanon, nimen saaminen lehteen. Täytyy vaan kerätä pointseja ja työnäytteitä tulevia koitoksia varten. Ja okei, voi sitten egoilla kaikille, heh…
 
Tässä on tullut kikkailtua YouTubessa aika lailla. Yhtenä loistovalintana pitää mainita Dannyn ja Armin superkämänen musavideo I Want To Love You Tender (Tahdon sulle olla hyvin hellä). Koreografiat, efektit….kaikki kunnon camppiä. Toinen loistolöytö oli Hopeanuoli-piirretty, joka oli dubattu erittäin värikästä kieltä käyttäen. Laittakaa hakusanaksi sana ‘hauska’ ja kyseisen pätkän pitäisi löytyä ensimmäisenä, otsikkona Hopeanuoli (todella hauska!) tai jotain sellaista. Pituutta pätkällä puolisen minuuttia, joten paljoa ei ole vaivaa tuon tappavan hauskan animaation katsomisesta. Saatan toki olla ainoa, jonka mielestä pätkä on oikeasti hauska, mutta joka kerta naurattaa. Etenkin ekalla kerralla nauroin kyyneleet silmissä ja hengityksen lähes salpautuen. H-A-U-S-K-A!!!
 
Olin viime yön töissä, tuntui ei olisi pitkään aikaan ollut ruudussa. Oli hauska vuoro ja oma suoritus tuntui aamuväsymystä lukuun ottamatta menevän nappiin. Läppää tuli heitettyä ja positiivinen fiilis. En haukotellut niin paljon kuin yleensä ja vielä parempaa, ei yskittänyt kuten viime aikoina on "tapana" ollut. Olen kehitellyt vähän uusia ohjelmaideoita Viihdelounaan loppuessa ja uutta SeOikea-tuottajaa silmällä pitäen. Uutta pomoa on tosiaan tovi haettu, ja kun se oikea (no pun intended) löytyy niin ohjelmaa olisi määrä uudistaa, ja olisi sitten taas ravintolailtoja ja muuta oheistoimintaa enemmänkin. Pitäisi ehkä pistää ajatusta paperille ja toimittaa Merville niistä uusista ohjelmaideoista.
 
6 Degreesin uusi numero julkaistaan 23.2. Mikäli olette Helsingissä tai muussa vähänkin isommassa kaupungissa, niin ottakaa ilmaisjakelujulkaisu haltuun ja tarkastakaa, josko sivuilta löytyisi sattumalta joku tuttu kirjoittaja…Mutta eiköhän tässä vielä kirjoitella sitä ennen ties mistä aiheista. Siihen asti: se on MORO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.