Töistä kirjoitan

Kerran olin urheiluchatissä ja meseilin samalla. Nyt vien tämän töissä sekoilun pidemmälle, kun blogia tulee kirjoitettua chat-studiosta. KYLLÄ! Tässä kirjoittelen samalla kun juonnan kuivaa SeOikea-yötä. On aivan karmea olo, kun iski joku allerginen reaktio, todennäköisesti johtuu siitä että täällä  studioilla on remppa kesken ja pölyä on joka paikassa. Jäkä siis joikkuu ja pahasti. on vaikea olla, mutta toivottavasti helpottaa…
 
Mutta! Lesoilen nyt sen verran että perjantaina olin jopa kahdessa lehdessä: se 6 Degreesin englanninkielinen juttu julkaistiin lähes kokonaan alkuperäismuodossaan JEAH ja sitten olin myös Keskarissa. Vesa kirjoitti musta jutun nuorisopalstalle, ja hommahan onnistui mukavasti, hyvät kuvat ja kaikkee.
 
No joo, mutta nyt on kello sen verran klockan, että lähden valvomaan lähetystä! Se on moro!
 
 
 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.