Seuraavassa luvassa sekava aikajärjestys

Tässä vaalivalvojaisten ohessa kirjoittelen…Äänestämässä käytiin puoli kuuden maissa. Just tuli ennakkoäänet ruutuun Isossa Pajassa. Taidan olla enemmän kiinnostunut lopputuloksesta ja koko prosessista muutenkin kuin koskaan ennen. Harmi vaan, että Tarmo Ropponen on jo eläkkeellä.
 
Torstaina oli vihdoin uutisprojektin palautekeskustelu, jota varten kävin ennen tuntia ajamassa kyseiset nauhotukset DVCPro-kasetilta DVD:lle. Kummatkin lähetykset katsottiin, ja kaikki nyanssit käytiin melko tarkasti läpi. Opettajilta tuli paljon palautetta, samoin luokkalaisilta. Paljon siis puitiin aihetta ja aiheen vierestäkin käytiin keskustelua. Sain opettajilta hyvää palautetta ohjaustyylistä, kehuivat rauhallista otettani ja sanoivat jopa, että voisin harkita uutisohjaajan uraa. Maybe someday… 😉
 
Keskiviikkona oli Arlan synttärit, ja lahjaksi hänelle maalasin pienen taulun (rahaa säästääkseni). Bileet olivat yksityistilassa Helsingin Dubrovnik-ravintolassa. Tuttu paikka syksyn Kettupäiviltä, baari soveltuu enemmän hengailuun tanssimisen sijaan. Tunnelmaa oli, joskin sitä rikkoi vähäinen osallistumismäärä tai ennemminkin heidän hidas valumisensa paikalle. Bileet alkoi kuudelta, enkä halunnut jäädä yömyöhään kukkumaan tai kännäämään keskellä kouluviikkoa. Olen tylsä mutta what can you do. Kyllähän niitä luokkakavereita paikalle saapui, mutta suurin osa istahti pöytään vain puolisen tuntia ennen lähtöäni.
 
Maanantaina kysyimme graafisen suunnittelun opettajaltamme, missä seuraavana päivänä alkava kurssimme järjestettäisiin. Hän tokaisi aika närkästyneeseen sävyyn, ettei ole tuntia meille pitämässä. Niinpä jo kertaalleen aikataulusekoilujen takia siirretty kurssi peruttiin jälleen, ja uuden paikan saatuaan se myös lyheni kestoltaan kolmasosaan.
 
Viime yö meni töissä. Lähetys sujui hyvin, oli virkeä fiilis aika lailla koko lähetyksen ajan. Pikkasen poikkeuksellinen show, sillä formulastudio leikkasi väliin, ja saimme Sonjan ja Peuran kanssa huoahtaa puolen tunnin ajan. Se oli tosi jees, sillä SeOikeaa ei kuitenkaan ole tauoilla pilattu.
 
Ville oli piiiitkästä aikaa Keravalla äänestämässä käymässä. Hengailtiin eilen pari tuntia ja kuten aina, hauskaa oli. Puhuttiin politiikkaa, Aatua ja kesätyöasiaa perinteisen sekokekeläpän ohessa. Visiitti tuli täytenä yllätyksenä – hyvänä sellaisena, sillä emme olleet nähneet toisiamme pitkään aikaan, ja myös siksi, että se toi tervetullutta vaihtelua viikonloppuun, joka turhankin tehokkaasti kului muuten tietokoneella. Totisesti, olen viettänyt useamman tunnin Mikseri.netissä arvostelemassa muiden käyttäjien biisejä.
 
Mutta nyt siirryn vaalilaskentoa seuraamaan. Se on MORO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.