Kovvoo lommoo

Morientes!
 
Se on taas se aika vuodesta, kun trullit lentelevät ja suklaapuput pomppii. Mooses johdattaa juutalaisorjat Egyptin ikeestä, ja Jeesus kuolee syntiemme tähden. Glad påsk siis kaikille Teille eli tyytyväistä poskea! Ja kiitos vampyyreille kortista!
 
Tässä voikin nyt viettää kunnolla lomaa, kun eilen päästiin aikaisemmin kotiin, seuraavan kerran koulua on tiistaina, eikä töitäkään ole luvassa. Nyt on siis lepin aika, oh yeah. Saadaan seireenin kanssa aniharvinainen viikonloppuyhdessä…ahhh…Sen kunniaksi reviteltiin kaupassa, ja ostettiin kaikenlaista herkkua pihveistä Pommaciin ja kinuskikakusta…no, kaikkeen. Loma tullee vietettyä tulevia radioproggiksia suunnitellessa ja pitkästä aikaa kirjaa väsätessä. Pakko puskea jälkimmäistä eteenpäin isohiljaa, jotta voi oikeasti väittää kirjoittavansa. Alkutekijöissähän tässä edelleen ollaan, ja olen melko harkitsevalla päällä aina kirjoittaessani, mutta kyllä sitä tarinaa syntyy. On pakkokin olla alun kanssa tarkkana, sillä alun tapahtumat ja hahmojen kehittely vaikuttaa koko loppuosaan, enkä halua koko ajan palata korjailemaan ekoja lukuja.
 
"Radio Reaktori säteilee ympäristöösi" ensi perjantaista lähtien. Kerkko on uutistoimituksessa muistaakseni 23.4. eteenpäin viikon verran. Lisäksi samaisena maanantaina luvassa Michael Jackson-aiheinen musaohjelma (josta yritän tehdä jotenkin omaperäisen verraten perinteisiin Jackson-dokumentteihin), ja joka keskiviikkoilta klo 23.00 ohjelma Unettomat. Radiotaajuus on 103,1 ja kanava kuuluu pääkaupunkiseudulla ja myös netissä, tietääkseni striimattuna tai ainakin erillisinä podcasteinä. Tune in kuitenkin!
 
Tänä viikonloppuna on työkaveri Terhillä isot synttäribileet, ja ensi viikonloppuna Lidl-kaveri Mirkalla. Jäänen ensimmäisistä pois mutta lähetän varmaankin jonkinlaista lahjantapaista spostitse; jännä nähdä, miten ehdin jälkimmäisiin bibiksiin. Nykyinen työtehtävä rajoittaa aika tehokkaasti viikonloppujen rientoja, joskaan se ei ole täysin huonokaan asia.
 
Tomi tulee piiitkästä aikaa pääkaupunkiseudulle (JEAH!) ja sen kunniaksi tavoitteena on koota Atte, Ville ja edellämainittu mösjöö vaikkapa kahville joko Keravalla tai Helsingissä. Toivottavasti kaikki pääsevät paikalle, nähtäisiin kerrankin porukalla ja jauhettais miesten juttuja, stana.
 
Jos jollakulla on varastossa viisauksia kasvamiseen liittyen, niin niistä saa minulle ilmoitella. On näjetsen ekan Unettomat-lähetyksen aihe, ja jotain nokkelaa pitäisi keksiä. Mutta nyt – se on moro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.