Radio Reaktori säteilee edelleen ympäristöösi

Onpa taas pitänyt ihan älytöntä kiirettä. Ei hengähtää ehdi stana…
 
Koulussa on tosiaan jo puolessavälissä tämän vuoden Radio Reaktori-tuotantoa. Mukavasti on mennyt, olen todella innolla ollut mukana tekemässä reportaaseja, haastatteluja, uutisia ja niin edelleen. Lähes aina on jotain tehtävää…Ja ai niin, onhan mulla se oma ohjelmakin, Unettomat, joka on jo kahden show’n aikana kehittynyt huimasti. Aluksi oltiin vähän lukossa, tekniikka ei ollut niin hallussa. Mutta jo viime lähetys oli aika lailla täyosuma, muutamaa hiljaista hetkeä lukuunottamatta. Jackson-spesiaali meni täysin nappiin, ja hyvää kommenttia on tullut eri suunnilta. Myös Unettomat on saanut kiitosta jopa Auli-opelta asti. Viime showssa lisättiin yleisön pyynnöstä huomatttavasti puheajan määrää ja vähennettiin musatarjontaa. Olen todella innostunut Radio Reaktorista..no ehkei ihme, kun kaikki koulupäivät tulee vietettyä radioluokassa eri hommissa.
 
Ainoa negatiivinen asia lienee, ettei ehditä viettää niin paljon aikaa seireenin kanssa, Mariallakin on se harjoittelu käynnissä. Siihen vielä työ- ja muut kiireet ni avot. Totisesti, tässä on Kerkko saanut viimeisen kuukauden viipottaa tukka putkella, eikä paljoakaan aikaa jää niin sanotulle normaalille elämälle.
 
Putkella olevasta tukasta tuli mieleen, että olosuhteiden pakosta – eli juurikin kiireisestä tahdista johtuen – jouduin käydä Veeran sijaan WTC Barbersilla parturissa. Ei ajanvarausta tarvittu ja maksoi suht vähän leikkaus, mutta kyllä on toiminnassa eroja. Ensin tämä todnäk turkkilainen miesparturi ei ymmärtänyt, mitä halusin, sitten tajusi vähän ja sitten ei taas…Leikkaustahti oli semmoista valon nopeudella pelailua tikkausta, ja kokonaisuudessaan souvi kesti kymmenen minuuttia…Noh, jälki on ihan jees, mutta kyllä sitä Veeraa kaipaili, tulee luotettavan ja hyvän leikkuun lisäksi heitettyä sitä läpyskää ja muutenkin on viihtyisämpää siellä…
 
No joo, tällä tukalla mennään…Sitten voisin kertoa tulevista kesätöistä vähäsen: toukokuussa pitäisi aloittaa hommat Voittopotin ohjaajana. koulutusta on ollut kolme kertaa, olen ollut vasta kuunteluoppilaana, ja pian pitäisi sitten sykähtää tositoimiin. Yllätyin, miten monet koulukaverit ihan onnittelivat ohjaajan pallille pääsystä. mut onhan se aina positiivista, että voi laittaa ansioluetteloon ohjaajan hommat JEAH!
 
Semmosta siis…siinä pähkinänkuoressa tärkeimmät jubatsut viimeiseltä kuukaudelta. Varmasti unohdin ihan liikaa asiaa, joka voisi uutiskynnyksen ylittää, mutta…Se on moro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.