The Best Johnny Day Ever

Näin sitä ollaan palattu mökiltä Ahlaisista. Juhannus tuli tosiaan vietettyä Porin pohjoispuolella merenrantamaisemissa Marian perheen kanssa. Ja hauskaa oli!
 
Juhannuksenviettopaikkana oli tosiaan Marian perheen oma mökki jazz-kaupungin suunnalla. Matka alkoi perjantaina, kun 16.39 hyppäsin suoraan töistä Pendolinon kyytiin Pasilasta, ja Maria liittyi seuraan Tikkurilasta. Tampereella vaihdettiin taajamajunaan, kunnes vähän ennen kahdeksaa saavuttiin Poriin. Siitä sitten noin kolmen vartin automatka, ja vihdoin saavuttiin määränpäähän. Paikalla oli tosiaan koko Vasaman konkkaronkka, ja keskiyön kokolle saapui vielä lisää sukulaisia Marian isän puolelta.
 
Viikonlopun aikana tuli tehtyä kyllä niin paljon kaikenlaista uutta tai unohdettua, että huhhuh. Tuli soudeltua, ajettua moottoriveneellä ja uitua meressä, tehtyä oma vihta (joka hajosi käsiin), saunottua rantasaunassa…Marian veli harrastaa jousiammuntaa, ja tulihan sitä kokeiltua itsekin useammankymmenen nuolen verran. Oli komeeta hommaa, kun oli suunnilleen pro-vehkeet ja kaikki. Tekniikka oli helppo oppia, mutta kaikki hienoudet eivät tietenkään avautuneet näin nopeast. Mutta tosiaan, tykkäsin.
 
Jousiammunta oli yksi monista kohokohdista reissulla monen muunkin edelläkin mainitsemani äijäilyn ohella. Muita, vähän henkisempiä huippukohtia olivat makkaranpaisto hiipuvalla kokolla Marian ja appiukon kanssa ja se, kun Marian isä halusi nostaa Kerkolle maljan… siitä tuli nöyrä olo…Ja olihan sitä paljon muutakin hienoa kokemusta, ei oikeastaan ollut yhtään turhaa hetkeä. Kaiken kruunasi hyvät unet, todella hyvä ruoka ja juoma, ja erinomainen mökkihenki – eli hyvää seuraa ja hauskoja keskusteluja. Ei tullut kaivattua nettiä, meseä tai televisiota. Känny oli äänettömällä ja kello lähti heti ranteesta.
 
Takaisin tultiin taas junilla, ja perillä oltiin eilen illalla hieman ennen kymmentä. Olihan se kiva kotiinkin tulla, vaikka mökillä viihtyikin niin hyvin. Tavallaan lopetettiin huipulla, eli tästä matkasatsista jäi täysin hyvä maku suuhun. Pitempiaikainen mökkeily olisi voinut alkaa tylsistyttämään ehkä…
 
Hey, yhden kesäbiisiehdokkaan unohdin, nimittäin täälläkin jo joskus mainitsemani Fall Out Boyn Thnks Fr Th Mmrs. Ei siitä sen enempää.
 
Ensi yö meneekin taas työn merkeissä. Legendaarisessa yöchatissä on vieraana metsätieteen opiskelija VILLE!!! Jännä nähdä miten käy, mutta uskon, että tulee rautainen chat-yö. Toivottavasti ei vedetä liian insidea ja toivottavasti en ole liian juontaja-Kerkko (kyllä siellä kuitenkin vähän roolia vedetään), ettei Villelle tule outo olo. Työasioista vielä, että sain just tietää, ettei heinäkuussa ole likikään niin paljon töitä arkisin, vaan hommat menee enempi viikonloppupainotteiseksi. Ja koska mulle on jo merkattu juonnot ja ohjaukset, jäänevät päivätekniikan hoitamiset Pinjalle. Arkisin pitää sitten lomailla ja odotella, että soittavat sairastapauksia sijaistelemaan. Elokuussa sitten taas on kunnolla hommia. Harmittaa vaan, kun heinäkuun työtilanteesta ilmoitettiin vähän turhan myöhään…
 
Pari jousiammuntakuvaa ja muutakin otosta lähiviikoilta lisäsin Kaikenlaiseen kuvitukseen mikäli nappaa. Ai niin, Maria on nähnyt Jurassic Parkin alussa nähtävän Velociraptor-häkin Universalin studioilla. Mutta nyt alkaa lihamureke olla valmis, joten poistun. Mätkin tänne tekstiä taas toisen kerran. Mutta nyt – se on moro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.