Luonnonsuojelu-Chat

Männä maanantain ja tiistain välisenä yönä metsätieteen opiskelija Ville saapui vieraaksi mtv3:n tekstiviestichattiin. Häntä haastattelin juontaja Kerkko, ja keskustelun pääaiheina olivat luonto, sen suojelu ja ilmastonmuutos.
 
Saavuttiin Villen kanssa studioille vähän yli tuntia ennen show’ta, ja esittelin paikkoja ennen kuin lähetys alkoi. Studioilla hengasi myös Sontero, joka oli tullut juontamaan ohjelmaa ennen yöchattiä. Villestä oli outoa katsella samalla Sonjaa tv:stä ja ohjaamon lasin läpi studiossa. Äijän mielikuvat studiosta muuttuivat aika lailla: ohjaamo oli isompi, ja lavasteet oli sijoiteltu tiiviisti. Kuulemma seuraavana päivänä oli outo katsoa telkkaa kun tiesi, missä mitäkin ohjelmaa tehdään.
 
Villen kanssa keskusteltiin miehen opinnoista ja kaikesta luontoon liittyvästä. Aika asiallista ja vakavaa chattiä. Villehän on loistava esiintyjä ja hoiti homman kotiin. Esitelmöi hyvin aiheesta ja osasi kommentoida viestejä tosi hyvin. Oltiin välillä aika kivikasvoja, mutta sitten heitettiin vakavalla naamalla insideja. Hyvä show oli, ja aihekin tuntui kiinnostavan katsojia, mikä näkyi viestimäärässä. Tiesin kyllä, että Villen suht erikoinen ala herättäisi mielenkiintoa ja luontoaihe keskustelua.
 
Olen vähän päivitellyt taas valokuvagalleriaa parina viime vuorokautena. Ainakin kaikenlaisessa kuvituksessa on tapahtunut muutoksia. Kirjoitin myös alalaitaan listan Kesäbiisi 2007-ehdokkaista.
 
Tällä erää selonteko olikin tässä. Se on porkkan eli se on moro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.