Data-dadaa. Tadaa!

Kihlajaiset lähestyvät, ja aavistuksen jänskättää klaanien ensimmäinen tapaaminen. Uusi puku istuu, eihän sitä tullutkaan metsästettyä kuin 2,5 tuntia. Kymmenkunta kauppaa, nippu ahdisteltuja myyjiä, hintatason aiheuttama hammaskiilteen kulutus…Onneksi tykkään zombailla Helsingissä, muuten olisin tutannut päivän. Alkoi nimittäin vähitellen tuntua epätoivoiselta tavallisen, istuvan tumman puvun etsiminen. Lopulta päädyin Kamppiin, jossa satuin kulkemaan Brothers-nimisen putiikin ohi. Huomasin tuntemattoman kaupan takaseinällä erilaisia tummia pukuja, and the rest is history…
 
Samalla reissulla hassasin vielä pari euroa 4GB muistitikkuun, johon latasin lähestulkoon kaikki järkkärillä ottamani valokuvat ja järjestelin kansioihin aiheittain. Samalla poistin koneen kovalevyltä paljon musiikkia, jota en kuuntele, ja omien kipaleiden raakaversioita ja instrumentaaleja ja keskeneräisiä kikkailuja. Lähes kaikista on vielä sekä wav- että mp3-versiot, joista ajattelin vielä siirtää jommankumman version tikulle. Muista mp3-biiseistä saatan koostaa jotain CD-levyjä, niin saan lisätilaa koneelle…Aikamoiset datatalkoot käynnissä.
 
Lisää atk- ja kuva-asiaa sen verran, että eräs katsoja väitti minun näyttävän joltain Half-Life 2:n hahmolta. Mikäli käväisette katsomassa kaikenlaista kuvitusta, saatte toimia tuomareina. Simpsons-elokuvan nettisivuilla pystyy luomaan itsestään Simpsons-hahmon, ja liitänpä omakuvani myöskin tuonne galleriaan. Vertailun vuoksi nääs…
 
Simpsons-leffa oli aika rautaa. Periaatteessahan se on vaan pitkitetty, hienosti piirretty jakso, mutta eipä se haittaa, kun homma toimii. Vitsiä tuli kuin bassorumpua teknobiisissä. Yhtä hauskaa ei ollut kuin eka kerta South Park-leffaa katsoessa, mutta silti. Lisähupia tuli Järvenpään asemalla (paikassa, jossa tavattiin Marian kanssa ekaa kertaa jeah!), jossa paluujunan saapuessa raiteelle huomasin avainketjuni jääneen jumiin penkin väliin. Nykiminen ei auttanut, vähitellen alkoi olla kiire kulkuvälineeseen. Maria ei huomannut asiaa, vaan oli jo nousemassa junaan, kun huusin hänen peräänsä. Hän palasi luokseni, ja siinä sitten nyittiin naureskellen ketjua lautojen välistä. Vihdoin saatiin ketju irti ja ehdittiin junaan juuri ja juuri. Semmosta hauskaa…Meinasi olla vaan semmonen leffaklisee, että ovet sulkeutuvat Marian takana ja penkkiin takertuneena Kerkko huutaa perään:" EIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
 
Ensi yönä on taas töitä, onhan sitä ollut kesälläkin monia öitä…Tykästyin hiphop/r’n’b-artisti Commonin uuteen albumiin Finding Forever. Kuuntelin muuten mulle tuntemattoman jätkän levyä pikaisesti Stockalla, ja heti teki mieli ostaa. En antautunut impulssille vielä, mutta pistin discin harkintan. Räpäytys oli rentoa, vähän tuli Jurassic 5 ja Blackalicious mieleen, ja taustat kuulostivat Marvin Gayelta ja Stevie Wonderilta. Eilen kuulin myös ekaa kertaa Slipknotin laulaja Corey Taylorin ja Apocalyptican yhteistuotoksen I’m Not Jesus. Hyvää mättöä, vaikkeivat Eican tuotokset lähivuosina ole olleetkaan sitä kuuminta hottia Kerkon levyrotaatiossa. Lisää  raskaita täkyjä: Disturbedin Stricken ja The Gatheringin (kiitos Juhalle vinkistä) Alone. Noin kuukauden päästä pitääkin jo alkaa miettiä Kerkon kesäbiisin valintaa. Ehdokkaita on tosiaan eri genreistä, valinnasta voi tulla vaikea.
 
Tulipa tuossa eksyttyä taas SinäPutken maagiseen maailmaan. Sieltäpä bongasin ainoan lukioaikana fanittamani suomirap-bändin MC TAAKIBÖRSTAN klassikkovideoita. Kannattaa tsekata (ja olla ottamatta vakavasti) videot Varo tai mä tuun kyljestä sisään ja PA 2001. Aijai, good times. Todennäköisesti joku, joka tarkastaa kyseiset pätkät, pitää mua nyt ihan aivokääpiönä. Ai niin, niinhän se meni jo valmiiksi. Mutta muun muassa nämä teokset inspiroivat vanhaa klassikkoa Hiipivä Kerkko, Piilotettu Valkama (Vikkelää Kissaa Huiviin- tuotanto vuodelta 2002).
 
Pitäisi postailla tänne joku päivä jonkun oman biisin sanoitukset…Vai pitäisikö? Tantantaa… Eipä tässä muuta. ILLBEBAC…mutta tostahan puuttuu K…
 
See ya!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.