Kihlajaiset/Stand-Up!

Perheiden ensitapaaminen meni nappiin, kun viime sunnuntaina vietettiin Marian ja mun kihlajaisia seireenin vanhempien luona. Kaikki tulivat heti hyvin juttuun, eikä tylsiä/kiusallisia hetkiä ollut.  Päälle kymmenen juhlijaa, erinomaiset tarjoilut ja kuuma sää loivat hyvää tunnelmaa. Kuvia tuli napsittua jonkinverran, eivätköhän nekin jossain vaiheessa blogin valokuvakansioon ehdi. Kiitos vielä kaikille läsnäolijoille!
 
Worst case scenariosta ei ollut tosiaan vihjettäkään. Vanhemmat tulivat niin hyvin juttuun, ettei tarvinnut yhtään jännittää tai kehittää kehnoa small talkia. Juhlien jälkeen hengailtiin vielä jonkin aikaa Keravan kesäillassa Marian ja tämän veljen kanssa. Oli muuten hauskaa, kun Marian veli ja Suvin aye-matey esittäytyivät toisilleen – vai olenko ainoa, jonka mielestä kaksi Jukkaa kättelemässä toisiaan on hauskaa?
 
Nyt ollaan sitten "lepuutettu" Marian kanssa, eli kolme päivää paahdettu pyörillä ja autolla paikasta toiseen hoitamassa milloin mitäkin pankki-, valokuva- ym. asiaa. Kiva olla liikenteessä, kun voi nauttia kesästä ulkona, mutta tietysti sää ja säntäily väsyttävätkin. Palatakseni vielä kihlajaisasioihin, en viitsi tässä listata saamiamme lahjoja yhtä lukuunottamatta: Marian veli hankki meille liput Kulttuuritalolle, jossa 9.9 esiintyy amerikkalainen stand-up-koomikko Pablo Francisco.
 
Tässä on kuluneen vuoden aikana tullut ihastuttua Stand-Up-komiikkaan: SinäPutkesta löytyy jos jonninmoista pätkää, Conanin koomikkovieraat ovat aina tehneet gutaa, Keravan Club Cosmopolissa tuli kevättalvella rampattua koomikoiden perässä ja sillattis… Dave Chappelle on jo pitkään ollut meikäläisen rankingissa ylivoimainen numero yksi, mutta täytynee pian katsoa, josko mies saisi syyskuussa haastajan. Pablo on nimittäin ilmeisesti kuuminta hottia stand-up-rintamalla ja saapuu syyskuussa Kulttuuritalolle Helsinkiin olisiko peräti viidelle keikalle. Tämän pikku pätkän mukaan jätkällä olisi ainakin lupaavaa juttua tulossa. Odotukset ovat siis jo nousseet aikasten korkealle. Jännä nähä, miten käy…
 
"You either fuck monkeys, or you fuck people" – Dave Chappelle
"Arnold Schwarzenegger is – Little Tortilla Boy" – Pablo Francisco

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.