Amaranth

Eilen oli ensimmäinen koulupäivä, ja meininki oli tuttua: luennolla istumista ja luokkatovereiden kanssa juttelua. Kovinkaan moni ei ollut paikalle vielä eilen ehtinyt: maanantain tunneilla oli läsnä noin kolmasosa ratvilaisista. Koulu ei ollut erityisemmin muuttunut, eikä uusia ykkösiäkään tullut vielä tavattua. Kotitehtäviä ja lupailuja tenteistä ja muista velvoitteista tuli kuitenkin tämän korvikkeeksi. Ensi viikolla ainakin muistaakseni alkaa dokkariprojektin ohella myös englanti. 
 
Nyt on pari päivää vapaata, joskin aika kuluu hoitaessa raha-, työ- ja kouluasioita hoitaessa. Pitäisi hakea opiskelijakorttiin uusi lukuvuositarra, matkakortti pitäisi päivittää, töihin pitäisi viedä erinäisiä dokumentteja…Lisäksi on tulossa juontoja, kokouksia ja ohjauksia. Mariallakin alkoi koulu maanantaina, mutta onneksi ensimmäinen viikko on rennompi. Nyt ehdimme vielä viettää aikaa yhdessä ennen kuin lukujärjestykset alkavat muokkautua kokopäivähommiksi. Ja onhan aina mukava saada pehmeä lasku, kummankin koulut vaativat muuten kovalla sykkeellä vetämistä.
 
Ayayay! Katselin SinäPutkessa Nightwishin uutta Amaranth-musavideota, ja tykkäsin yhtäkkiä todella paljon. Anette on näemmä ollut juuri se tuulahdus raikasta ilmaa, mitä yhtye on kaivannutkin. En vaan ole intoillut bändistä pitkään aikaan niin kuin joskus ammoin. Tarjan laulu alkoi kuulostaa väsyneeltä, sävellykset alkoivat toistaa samaa kaavaa, mitä korvattiin aina vaan isommilla sovituksilla. Once-levyllä (viimeisellä alkuperäiskokoonpanon täyspitkällä levyllä) oli komeaakin menoa, mutta kyllä se bändin "juttu" alkoi olla aika kulunutta kamaa. Nyt meininki on reipasta, energistä ja muutenkin ihan erilaisen oloista kuin ennen. Paitsi, että kyllä se meininki edelleen Nightwishilta kuulostaa. Noh, you be the judge…
 

  

 
 
Tässä joutunee syksyn mittaan pitkästä aikaa talsia levykaupan kassalle. Nightwish tekeen paluun, samoin HIM ja amerikkalainen Hurt. Kovaa menoa siis hevirintamalla luvassa tulevina kuukausina. HIMinkin uusin, Kiss Of Dawn, kuulostaa ihan pätevältä materiaalilta. Kuten viime merkinnässä sanoin, taas on uusia kuvia Kaikenlaisessa kuvituksessa. Ja tulipa vielä yksi lapsuudenkuva iskettyä kansion loppuun.
 
Jeepjep, syökää terveellisesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.