Digjital Illusions

Oletus oli, että digiajan alkaessa kaapelitalouksissa kanavat pelittävät vielä helmikuulle asti normaalisti. Niinpä, vaikka asia oli kyllä mielessä, en rynnännyt ostamaan digiboksia. Needless to say, ketuiksihan se meni. 1234-kanavat näkyvät toki, mutta pääasiallinen pällistelyn kohde SubTV on suureksi harmiksi kadonnut lumisateen taakse, samoin MTV ja nippu muita kanavia. Uhkaa mennä BB:t ja PCD:t ohi suun. Ottaa pattiin. Tällä hetkellä päässä ei siis pyöri Daft Punkin Digital Love vaan Jamiroquain Digjital Illusions…Jos näitä musiikkivitsejä vielä heittelisin, syyskuussa voivat kaikki ihan luvan kanssa kuunnella Earth, Wind & Firen ikivihreää September- kipaletta. Tai vaikka ruotsalaista September- yhtyettä.
 
Perjantai ja lauantai tuli vietettyä aika lailla kokonaan tietokoneella, kun puuhastelin tiukan esseen parissa. En nyt ainakaan vielä pistä siitä blogiin edes otteita, sillä haluan vielä odotella arvosanaa ja sen mukaan säännöstellä, mitä täällä julkaisen. Otsikon voin kertoa, ja sehän on "Seksuaalisuuden sävyerot mainonnassa ja journalismissa". Kurssia vetää uusi opettaja, joten on jännättävä, millainen materiaali hänelle maistuu.
 
Koulu alkaa nyt sitten "kunnolla", viime viikkohan meni vielä pääosin lepuuttaessa (paitsi, että olin töissä, ja ties mitä tuli koko ajan kikkailtua). Tullee tavattua vihdoin uudet ykköset, ja ehkäpä omastakin luokasta on enemmän 6 ihmistä paikalla. Dokkarikurssia, englantia, ja medialakeja, sellaisella aloitellaan koulusyksyä. Dokkariprojekti, jonka lopulla pitäisi olla ehta dokumenttielokuva valmisteltuna, vie syksyn opinnoista semmoiset 90%, on tosi kyseessä. Mistäköhän aiheesta se dokkari pitää tehdä, ja kenetköhän sitä saa työparikseen?
 
Kohta pitää alkaa kunnolla vertailemaan, kelle luovutetaan Kerkon virallisen kesäbiisin kunniakas titteli. Ehdokkaita on sen verran paljon, että pitänee soveltaa jonkinlaista kategoriontiperiaatetta genrejen mukaan. Joko olen todella mukava, tai sitten en osaa päättää, sillä tekee mieli "palkita" useampiakin sävellyksiä. Valinta on joka tapauksessa vaikea. On. Vaikea. Mahdottoman vaikea. On.
 
Tiesittekö, että Buffy Vampyyrintappajan kolmannen kauden ensimmäisen puoliskon dvd-paketin kannessa lukee "Jacksot 1-11"? Entä tiesittekö, että jos kyseisiä jaksoja seuraa ranskalaisin tekstityksin, hahmo Xander on muutettu Alexiksi? Freaky stuff… No mutta, jatketaan harjoituksia.
 
 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.