Kahvilla Juhan kanssa

Meinasin laittaa otsikoksi "Kahvilla Fabun kanssa" mutta sitten joku luulisi, että olen kahvitellut Big Brother-kilpailijan kanssa. Kyseessä on kuitenkin on kaveriporukkamme oma Fabio, Juha, jonka kanssa tavattiin Kaisaniemen Wayne’s Coffeessa muutaman viikko sitten. Sain takaisin kopioni abileffastamme "Hiipivä Kerkko Piilotettu Valkama", jonka olin miehelle kihlajaisissa lainannut. On vähän suunnitelmia leffan suhteen, mutta täytyy kattella päästäänkö tutkimus & kehittely – vaihetta pidemmälle. Siitä juttua sitten joskus. Kahvitteluhetki Juhan kanssa oli valitettavasti melko lyhyt osapuolten työ-ja juna-aikataulujen takia. Tämä korvattaneen tulevilla synttäreilläni.
 
Sitä ennen pitäisi päästä parturiin. Tukka alkaa olla jälleen sitä luokkaa, että vain Ni-ritarit (shrubbery!) tykkäävät, and we can’t have that. Reuhka ei saa olla retuperällä juhlapäivänä, ja huomenna pukkaa kuvaussessiota töissä, joten en ehdi viikolla nojautua luottopartureihini, joten taitaa mennä taas 20e/10min-paikan metsästämiseksi. Lähiaikojen kokemukset paikoista, joissa ei tarvitse ajanvarausta, eivät vaan ole olleet kovin palkitsevia: leikkuu sujuu, muttei asiakaspalvelu. Yksi keritsee kuin lampaan, toinen tekstailee ennemmin kuin tarjoutuu avuksi. Nice.
 
Leikkuun jälkeen pääsen kuitenkin Seireenin osaaviin käsiin, kun varmaankin jotain väriä tulee läiskittyä päähän. Rakas morsiameni taipui eilen ryhmäpainostukseen ja liittyi Naamakirjan sivuille. Pientä addiktiota on jo havaittavissa, ja kyllähän sitä itsekin tulee siellä turhankin usein ravattua, vastikään meni 50:n kaverin raja rikki. Joojoo, wuptiduu.
 
Dokkari etenee sormet ristissä, ja ensi viikolla pitäisi kuvata. Hyvä, että sai vihdoin alta pois tentin, pitkän ja hankalan esseen, ja pari muuta koulujuttua, niin ei tarvitse koko ajan olla varpaillaan kun on niin monta rautaa tulessa ja palloa ilmassa ja kynää nenässä. Dokkarissa riittääkin pureskeltavaa lähiviikoiksi ihan tarpeeksi, ja kyllähän siellä horisontissa tutkielmankin palautus häämöttää.
 
WP:lla on webbikamera.
 
Mutta nyt riennän kouluun parturin kautta. Kyllä, koulu alkaa tänään vasta puoli seitsemän. Ei siin sit ketään, jatketaan harjoituksia!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.