In sickness and in… sickness again

a close-up of a woman's blue-green eye

Tässä on nyt toista viikkoa tullut podettua ties mitä vaivaa. silmätulehduksen vihdoin paratessa iski flunssa, ja vaikka mitä muuta. Torstainen hammaslääkäri aiheutti lähinnä kolotusta housujen vasemmassa takataskussa, kun lasku nousi yli 80 euron.

Samanlainen summa meni jo viikko takaperin silmärohtoihin, jännä nähdä miten lompakkoa raotetaan tulevilla hammaslääkärikäynneillä… Opiskelijapoika ilakoi; onneksi pian tulee veronpalautukset.

Aina on jotain

Sairastumisessa on se huono puoli, että kipeänä tuntuu aina keräävän lisää pöpöjä ja vaivoja, ja tervehtymeinen pitkittyy. Aivan kuin aina olisi jotain pientä.

No joo, turhapa tässä nyt on vinkua, kun vähän flunssa koettelee suht helpon silmätulehduksen jatkeeksi. Koulussa on kuitenkin pystynyt olla ja toivottavasti myös ensi yönä töissä. En vaan tykkää yhtään sairastella. Voidaan jopa sanoa, että vihaan olla kipeänä.

Dokumentti valmistuu

Flunssaista oloa helpottaa tieto siitä, että dokumenttimme Ammattina Viina on vihdoin valmis. Eilinen pyhitettiin poikien kanssa hienosäädölle ja dvd-valikkojen tekemiselle. Hitonmoisen kikkailun ja epäonnistumisten jälkeen saatiin vihdoin dvd-versio valikoineen toimimaan oikeaoppisesti.

Vielä pitänee ottaa koneelta niin sanottu master-versio koululle, eli pitää tallentaa lopullinen versio DVCPro-formaatin kasetille. Mutta siitä ei jaksa tällä hetkellä stressata likikään niin paljoa. Oli kyllä surrealistinen olo, kun katsottiin valmista tuotosta isolta kankaalta testimielessä, ja tyytyväinen hymy nousi kasvoille. Vesan kanssa mietittiin, miten ei uskoisi, että parin kuukauden työ on “nyt tässä” ja vaikuttaa tavallaan yksinkertaiselta. Ja simppeli tämä projekti ei ole ollut missään vaiheessa. Hemmetin hieno kuitenkin!

YouTubesta on tullut tarkasteltua videota jos toistakin. Keravan “legendaarisen” VPET Crew’n behind the scenes-näytteet tulevasta Megaleffa 2:sta ovat naurattaneet/hävettäneet/ällöttäneet tuttuun tapaan, terveisä pojille :-).

Toinen huumori lähde on käyttäjä nimeltä Buffalax, joka on ottanut missiokseen kääntää eri kielisiä musiikkivideoita englanniksi ei-niin-loogisin-mutta-sitäkin-humoristisemmin tuloksin. Tässä ehkäpä tyypin paras vääntö, Benny Lava. Tarkkailkaapa tekstityksiä. Biisi itsessään on aika menevä ja koreografioissakin on paikoin imua.

Jepjep, näillä mennään.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.