New Look ZooLook

‘Tis the season, ainakin melkein. Joulukuun ensimmäiset päivät ovat toivoa täynnä, koska pian meillä on joulu, eikä rasita koulu; syytä on olla iloinen. Muutama herkullinen päivä tässä oltiinkin jo vahvoilla hangilla – harmillista, miten nietokset jälleen näyttävät sulaneen. Anyway, sesongin kunniaksi muutin blogin ilmettä hieman jäisempään muotoon. Mukavaa piristystä tuttuun utuiseen taustaan. Harmi, kun ei ollut mahdollista laittaa jonkinlaista lahjapaperikuviota piirrettyine pukkeineen ja muine rimpsuineen, hehhee.
 
Blogi ei kuitenkaan ole ainoa, joka on kokenut muodonmuutoksia.
 
Imagoa on muuttanut myös isäntänne Kerkko, joskaan ei sen kummemmin kuin hiusmallin osalta. Tukkamallista näyte Kaikenlaisessa kuvituksessa. Samalla lisäsin kansioon muutaman behind the scenes-kuvan täältä blogi-toimituksesta. Eli kuvissa tietokonenurkkaus, ja supernörtit-mutta-inspiroivat Tähtien sota- rihkamat. Transformer-toiminnan sivutuotteena olen lisäillyt muutamia uusia jippoja myös listoihin: sesonkihenkinen joulumuistojen lista, blogilista ja musiikkilista kavereiden parhaista biiseistä. Kaikkia näitä päivitän varmastikin vielä lähiaikoina. Muokkasin myös vanhoja listoja, kuten ale-listaa, kirjoja ja junakokemuksia. Uppoutukaatten kaikkiin pikku väkerryksiini mikäli kiinnostaa.
 
Ehkäpä paremman puoliskoni Tehyyn liittymisen inspiroimana aion vihdoin kaivaa Journalistiliiton jäsenhakemuspaperit esiin. Olen harkinnut tätä jo useamman kuukauden, mutta erinäiset seikat ovat aina asiaa viivyttäneet. Lisäknoppia aiheutuu siitä, liitynkö opiskelija- vai varsinaiseksi jäseneksi. Näillä näkymin valitsen jälkimmäisen, sillä töissä ollaan puhuttu paljon Liittoon porukalla hakemisesta. Pitää vielä kipaista passikuvaa ja sen sellaista dokumenttia hakemusta varten.
 
Flunssasta huolimatta lauantaiyön lähetys meni aikasten oivallisesti. Energiataso oli löpi yön positiivinen, eikä nuha haitannut omaa esitystä eikä -mikä tärkeämpää- edes katsojia. Kun ei pitänyt kunnosta mekkalaa niin kukaan ei alkanut asiasta nalkuttaa. Ja ehkäpä kaikkien huomio kiinnittyi tukkamuodin uudistumiseen. Vaihtelevaa palautetta tuli asiasta, paras kommentti kuvaili muutostani "nuoresta herrasmiehestä boheemiksi skinheadiksi". Oli tosiaan hauska yö, oli varmaankin monen viikon tauon jälkeen jo ikävä tuttua virtuaalitaustaa.
 
Zoolook on muuten Jean Michel Jarren levy.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.