Hampaat irvessä

Terve taas!

Hiihtoloma lähenee loppuaan, minkä kunniaksi hampaita on irronnut yhdeltä jos toiseltakin perheenjäseneltä. Mistään Fight Club-jäsenyydestä ei kuitenkaan ole kysymys. Aloittelin lomani poistattamalla kaksi viisaudenhammasta oikeasta suunlaidasta, sekä ylhäältä että alhaalta. Ei kovinkaan rankka kokemus, ainoo että leukalihaksen jännittäminen otti pattiin. Mutta nyt on särkylääkkeiden avulla mukava olo, joten "ei siin sit ketään". Sainpa vielä seuraakin hammashoitokerhooni, kun huomasimme Marian kanssa Ingridin hampaiden olevan vaihtumassa. Juuri kun taivuimme varaamaan koiralle ajan lääkäriin huomasimme että kahdesta vanhasta hampaasta toinen olikin yllätykseksemme irronnut, ja vähän myöhemmin saimme toisenkin repäistyä kivuttomasti pois. Onneksi Marialla on vielä hampaat tallella, on ne sen verran nätit.

Loma on mennyt vauhdilla kouluhommia tehdessä. Ainoa hiihtely on siis tapahtunut nettiselaimen kautta, mutta onhan tässä ehtinyt onneksi huoahtaakin. Sattui vaan aikamoinen nivaska erilaisia koulutehtäviä, piti äänitellä ja käsikirjoitella kaikenlaista. Viikonloppuna paneudun vähän tutkielmahommiin ja treenailen kysymysrunkoa, jota käytän kun haastattelen Arto Nybergiä koulun henkilökuvakurssin työtä varten. Arto on hyvä jätkä, suostui haastatteluun alta aikayksikön. Nyt jännittää, miten menee.

Reaktori-hommissa jyllää sellaista, että saatiin alustavasti käynnistysbileiden paikka sovittua Helsingin keskustaan. Infoan tapahtumasta tarkemmin, kunhan aika on kypsä – kyseessä on joka tapauksessa "avoin yksityistilaisuus". Tulevalla viikolla pitää mehuttaa omaa ohjelmaa, otetaan kaikista kuvat nettiin ja mahdollisesti tulee annettua haastattelu Habilis-lehdelle. Kaikenlaista kivaa väkerrettävää, homma etenee sykkeellä, ja kohta jo kick-off-päivä häämöttää horisontissa.

Kiitos sen jonkun mainoksen mulla pyörii joku ihme versio HIMin Beautiful-biisistä koko ajan päässä. Kun sitä nyt kuuntelee pitkästä aikaa niin eihän tuo Deep Shadows & Brilliant Highlights-levyltä löytyvä kappale mikään ihan niin huono olekaan. Lähiaikoina olen intoillut myös esimerkiksi So Into You- nimisestä r’n’b-kappaleesta (jonka esittäjää en kylläkään tiedä) ja hiphop-artistista Lupe Fiasco. Olen myös vähän muistellut Obie Tricen Gotta Have Teethbiisiä varmaankin edellämainitusta operaatiosta johtuen.

Viime yö alkoi aika hiljaisissa merkeissä. Varhain aamusta saatiin kuitenkin hyvä mylläkkä käyntiin, kun kommentoin vastustavani parvekkeella polttamista aika suorasukaisesti. Siitähän haloo nousi sitten, ja hyvä vaan, tuli aika mielenkiintoinen loppuaamu. Viikko tai pari takaperin sain muuten ehkä parhaan palautteen, minkä olen koskaan saanut. Tässä sähköpostia Kerkolle (varoituksen sana, kielenkäyttö on aikamoista):

"Siitä vittu maksoin euron, että viesti suhahti ruudusta saatana kymmenessä sekunnissa? Helvetin kauan menee ettet vitun paska laita viestin viestiä ruutuun ja sitten kun tulee minun viesti, vyöryy jotain esikirjoitettua omaa paskaa niin, että maksettu viesti häviää heti ruudusta. Vittu että olet paska kusipää. Tapa ittes, vitun mulkku! KUSIPÄÄ."

Mutta näillä eväin tällä kertaa, ja onnea Veeralle syntymäpäivänä!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.