Pyörteitä

Elämä kulkee sykleissä. Yksi asia päättyy, toinen alkaa.
 
Usein on monta asiaa käynnissä, ja monen asian selvittämiseen ja loppuun saattamiseen pitää tuhrata liikaakin aikaa. Tällä viikolla on pitänyt tehdä lähes joka päivälle jokin isompi kirjallinen tai muu tehtävä. Tämän koulupäivän jälkeen menen työtapaamiseen, jota olen jännittänyt koko viikon. Kerron tarkemmin, kunhan tiedän mitä kertoa. Mieleni tekisi lorvia kotona, kikkailla musiikkia, kirjoittaa, pelata Xboxia ja sen sellaista. Olen pyrkinyt tekemään nyt hommat niin, ettei viikonloppuna tarvitsisi tehdä oikeastaan mitään erityisen virallista.
 
Mikäki kuulostan ylistressaantuneelta ja väsyneeltä, niin se ei ole tarkoitus. Ajatukset sykkivät ja kaikki tulee kyllä tehtyä. Mitään erityisen epämielyttävää ei pöydällä tällä hetkellä ole. Odotan vain sitä, että saan tämän päivän hommat pois alta (esitelmä ja työasiat) ja sitten hengähdän. Vedetään nyt oikein eeppisesti, mutta edessä on kuitenkin vielä monen monituista hienoa seikkailua, jotka haluaa aloittaa ja saattaa päätökseen. Olipa runollista 🙂
 
Elämä kulkee sykleissä. Yksi asia päättyy, toinen alkaa.
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.