Win The Feeling

Iriittihän se oli, arvasin. Joskin melko lievä, ilmeisesti alkava värikalvontulehdus.  Onneksi tuli jo nyt havaittua niin ei tarvitse vetää niin paljon lääkkeitä kuin yleensä. Silmälääkärin tutkimuksissa silmästäni nipun taittuneita silmäripsiä. Weird…No, ollaan Marian kanssa sitten yhdessä sairasviikonloppua viettämässä. Omalla kohdalla tauti ei estänyt töissä käyntiä – valitettavasti näin ei ole asian laita Seireenin tapauksessa….pikaisia paranemisia toivoen, terveisin Kerkko.
 
Tällä viikolla olen hieman laskeskellut mediakulutustani asiakkuuden näkökulmasta. Minulla on nykyään tilit Windows Liveen, YouTubeen, Valkamoihin, Facebookiin, sekä englannin- että suomenkieliseen Wikipediaan (jossa olen täydentänyt harjoitusmielessä tätä artikkelia), Mikseri.netiin, ja tuoreimpana Last.fm-musiikkipalveluun. Tähän kun laskee vielä verkkopankit ja neljä sähköpostiosoitetta (kaikki eri tarkoituksiin) niin avot. En toki elä elämääni virtuaaliyhteisöjen kautta, ei huolta siitä. Palveluiden käyttökertojen välissä saattaa olla viikkojakin.
 
Mutta kuluttakaa Te mediaa katsomalla Villen tekemää komeaa urheiluvideota.
 

….Ja voittakaa tunne. Vitsi miten komea slogan videolle. Hmm…lisäsin muuten läpällä blogin alaosaan vieraskirjan. Näitä tekstejä kommentodakseen pitäisi olla Liven tunnarit, mutta tietääkseni vieraskirjaan voi kirjoittaa kuka vaan. Jos nyt ketään edes nappaa mitään kirjoittaa. Myöskin, kikkailin uudet biisit Mikserin soittimeen. Se on moro!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.