It Has Begun

Nyt se on vihdoin alkanut – Radio Reaktori. Se raakaleikkaa radioosi fm-taajuudella 100,0 mHz, ja netissä osoitteessa www.reaktori.stadia.fi.

Homma on lähtenyt käyntiin positiivisesti. Perjantai stressasi kyllä tekniikkaa setviessä – lähetys pätki ja oli muutakin meistä riippumatonta häikkää pitkin päivää. Hektinen mutta antoisa päivä, jonka päätteeksi oli hyvä huokaista helpotuksesta. Se toimii sittenkin, se toimii VIHDOINKIN! Ah…Nettisivut näyttävät makeilta, ja voit tuijotella meitä webcamin välityksellä. Varoitus: kameroiden seuraaminen saattaa aiheuttaa addiktoitumista (buhah!).

Kerkko oli liekeissä ekaa kertaa eilen illalla, kun MediaPossen jättimäinen eka jakso räjäytti ihmisten tajunnan. Aiheena oli ‘hevarit vastaan hopparit’. Show meni yllättävän sujuvasti. Teknisiä ongelmia oli, mutten onneksi panikoinut vaan sivuutin fibat sujuvasti. Asiaa oli yllättävän paljon, mistä olen saanutkin mukavasti kivaa palautetta. Kiitos kaikille siitä. Olin alunperin laskeskellut, että ohjelma on vartin liian lyhyt, mutta puheiden venyessä kaksi tuntia tuli just jämptisti täyteen. Ei tarvinnut myöskään karsia mitään. Oli kyllä todella kivaa – joskin nyt jännittää ensi viikon puolesta: keksinkö sinnekin tarpeeksi ja tarpeeksi hyvää settiä? Ettei läsähtäisi meininki kuin pannukakku. Ensi viikon MediaPossessa on joka tapauksessa luvassa BILEET!

Myös mun Arto Nyberg-henkilökuvahaastis tuli eilen. Tulee vielä uusintana pariinkin kertaan jos kiinnostaa. Niijoo, myös Posse uusitaan joka sunnuntai-ilta. Tutkikaatten ohjelmakarttaa, sieltä löytyy tarkka aika.

Varattiin Marian kanssa lentoliput Ruotsin Göteborgiin tuonne loppukesälle. Mennään tapaamaan Marian au pair-vuodelta tuttua kaveria Riikkaa pariksi päiväksi. Riikka on meilläkin pariin kertaan yöpynyt, joten vuoroin vieraissa, hehe. Päästään Seireeninkin kanssa ekalle oikealle matkalle yhdessä.

Taloyhtiömme on muutosten kourissa. Parvekkeet on revitty auki – tai no, meidän ei vielä ole mutta kohtahan tuokin aika koittaa. Tavarat on tullut jo kyllä roudattua parvekkeelta pois. Remontin lisäksi rappumme ikäluokkien keskiarvo on laskussa, kun toista- tai jopa kolmattakymmentä vuotta talossa asunut vanhempi pariskunta muutti pois. Heidän tilalleen saatiin nuoripari, jonka miespuoleinen henkilö on ollut kanssani samassa futisjoukkueessa.

Ennen Reaktorin alkua vietettiin Hermannilla illanistujaisia. Kohteliaana vieraana iskin pääni isäntäparin kattolamppuun, jolloin koko jättimäinen, pleksinen kapistus lähti sijoiltaan – kaksi kolmesta varjostinta kannattelevasta "piuhasta" irtosi, mutta onneksi kolmas esti laitetta tippumasta lattialle. Hermanni fiksasi lampun samantien paikalleen – no harm done (onneksi). Mainittakoon, että olin selvinpäin. Samana yönä tiputin kännykkäni maahan, jolloin matkaviestin hajosi viiteen kuuteen osaan. Yksi näistä oli kameran linssi, joka tuhoutui lopullisesti. Onneksi sille ei loppupeleissä ole mitään käyttöä. Kasasin kännykän yhtenäiseksi kasaksi maalarinteipein. Onneksi pystyy vielä soittaa ja viestiä – ei olisi uudelle puhelimelle budjettia juuri nyt.

Rakas Nokia 6101, miten monta vuotta oletkaan minua uskollisesti palvellut. Ethän vielä hajoa käsiini. Rakas 6101, ethän vielä lähde – jouduinhan juuri vastikään hyvästelemään valkoiset Knoxin lenkkarini, jotka palvelivat minua suunnilleen yhtä pitkään kuin Sinäkin.

Puhelimesta tuli mieleeni, että olen ensimmäistä kertaa kokeillut hands free:tä. Olen kuunnellut nyt roppakaupalla radiota (arvatkaa taajuus), ja jopa puhunut parit puhelut. Se vaatii kyllä totuttelua, mutta ihan hauskaa kuitenkin. Aina sitä vaan oppii uutta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.