Evac

Tervehdys!

Alustavasti voisin listata joitain ehdokkaita Kerkon Kesäbiisi -kisaan: Sufjan Stevens, Lady GaGa, 50 Cent, Yohanna, La Roux, Raphael Saadiq…Näistä joskus lisää ja tarkemmin. Virallisuudet hoidettaneen kuitenkin vasta syssymmällä.

I Am Legend

Viime perjantaina näin töissä julkkiksen. Tuleehan niitä vastaan jatkuvasti – jo suuri osa työtovereista on tv:stä tuttuja – ja täytyy myöntää, että usein tulee sellainen starstruck-olo.

Tulihan se huomattua jo Sir Roger Mooreakin tavatessa – jotkut asiat sattuvat olemaan huomattavasti viileämpiä livenä. Alun perin tuli Trio Niskalaukauksestakin innostuttua Juhan houkuteltua komealle live-keikalle Nosturiin.

Kun näkee julkkiksen – oli sitten kuinka turha tahansa – tulee sellainen “hei vau, toi on toi” -fiilis. Jotain erityistä siinä mukamas on.

Perjantain työpäivää väritti suomalaisyleisölle melko triviaali tyyppi: nyrkkeilymatsijuontaja Michael Buffer, joka huutaa aina “Llllllet’s get ready to rumbleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!”

Aijai, kyllä se vaan oli hienoa.

I’ll be (sexy)back

Palatsia remontoidaan suunnilleen viikon ajan, joten mitään erityisempää sisältöä tuskin tulee sillä aikaa lisäiltyä. Niinpä, tämä oli Teille tärkeä tieto. Olemme nimittäin evakossa kotoamme remontin ajan, eikä kotikoneelle tule pahemmin istuuduttua. Elvis has left the building…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.