Kerran olin uutinen

Muutama päivä sitten käänsin erikoista uutista. Kahta ihmistä ammuttiin Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa holokaustille omistetussa museossa, mikä ei välttämättä kovin suurelle kuulosta. Uutisointi itse olikin sitä mielenkiintoisempaa.

Ensinnäkin, ampuja oli jo kunnioitettavassa 89 vuoden iässä. Toiseksi, miehen henkilöllisyydestä ei ainakaan aluksi ollut tietoa, mutta silti oli ilmeisesti mahdollista olettaa, että ukolla on yhteyksiä juutalaisvastaisiin rasistisiin ääriliikkeisiin. That’s reasonable…

Lisämausteen uutiseen toi alkuperäinen tapauksen tiedottaja. Tapahtumapaikka oli siis holokaustimuseo, ja sattumalta tapauksesta tiedotti poliisi, jonka etunimi on Israel.


Evakko jatkuu vielä, ja voipi venyä mökkireissun verran lisääkin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.