Tarinoita ja tekstejä

Eräs saaga on valitettavasti saatu päätökseen.

Eilen olimme talonvahteina appivanhemmilla käymässä. Harmiksemme löysimme ikävän yllätyksen yhdestä huoneesta – sijaiskodissa majaillut kääpiöhamsterimme Saga löytyi pesästään menehtyneenä.

IMG_2905Hautajaiset järjestettiin saman tien. Haudankaivajaakin alkoi siinä herkistää peijaisia järjestäessä. Noh, eläin sai kuitenkin elää täysi-ikäiseksi ja oli iso talo, jossa oli tekemistä.

Myönnän, ettei hamsteriin mitään tajuntaa räjäyttävää tunnesidettä muodostunut, mutta olihan se vilkas veijari, jolla oli oma roolinsa näissä vuosissamme. Nuku rauhassa, Saga (2007-2009). Kiitos, kun kävit.

Muokkaa tekstiä
Bongasin töissä eräänä päivänä post-it –lapun, joka oli kiinnitetty puhelimeen. Paperissa oli teksti “soita vain asiallisia työpuheluita”. Selkeä huumoripala, nauratti vallan.

Kaikkia työkavereita ei homma kuitenkaan ilmeisesti naurattanut, vaan lapun kirjoittanutta alettiin ihan emaililla metsästää. Syyllinen myönsi myöhemmin, ja motiivina teolle oli tosiaan tilannekomiikka. Aina ei voi olla hauskaa töissäkään.

Eräs kirjoitus on myös välillä kummastuttanut. Miesten vessassa nimittäin, matalalle seinäkaakeleiden väliin on nimittäin törkätty vähän sopimaton teksti. Koska en itse ole seinäkirjoituksen takana, kirjoitan näkemäni nyt ilman sensuuria: “Punk Ass Nigga”. Tästä ei kylläkään ole sähköposteja lähetelty…Aina ei voi olla hauskaa töissäkään.

Teimme tarinaa
Eräänä päivänä minulle keitettiin espressoa (tai epsprepsoa, kuten tykkään sanoa) lounaan jatkeeksi. Ilahduin suuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.