Suunnitelmia

Aiemmin hehkutin iltalenkkejä aurinkoisen kesäpäivän myöhäisillassa. Yksi komeimpia paikkoja iltasella on Keravan keskuspuisto eli kirjaston alue. Olen pohtinut, että ensi vuonna voisi jonain kesäiltana mennä keskiyön piknikille tuonne puistoon, jos säät ja muut säädöt antavat myöten.

puhelut ohjautuvat humalaiselle pariskunnalleKerava 2.0
Mutta ah, puiston vieressä on vanha opinahjomme Nikkarin lukio, jota on kunnostettu about vuoden päivät.

Olen alkanut lämmetä uudelle kommariväritykselle, mutta etupiha ja vanha parkkipaikka ne vasta antavatkin viitteitä edustavasta oppilaitoksesta.

Vanha alumni ei eräällä iltalenkillä hiipinyt raksalle katsomaan ikkunasta. Hän ei myöskään nähnyt uusia oranssihtavia kaappeja, jotka oli järkätty vanhan ruokalan suunnalle. Hän ei nähnyt mitään uutta, hienoa. Miten olisi voinutkaan, kun ei alueella käynyt.

Eräs toinenkin lähiraksa on ottamassa vihdoin muotoa, nimittäin naapuritalon piha, joka vuosikaudet näytti – anteeksi vain – keskeneräiseltä sontaläjältä.

Nyt on alkanut puutarhaa tulla siihen paikalle, ja uudet aitaukset. Itse asiassa Untolan päiväkotikin aidattu vastikään modernilla aidalla. Mutta jos ette hoksanneet, mistä pihasta puhun, kerrottakoon, että Ölly asui siinä ennen.

Kunhan Nikkari valmistuu, on sinne pakko mennä katselemaan maisemia.

Suunnitelma 9 ulkoavaruudesta
Koulun alku lähestyy, ja opintiellä aletaan vissiin suunnitella koulun omaa verkkolehteä. Tällä hetkellä suunnitellaan eräitä juhlia, jotka loppusyksystä järjestetään. Pukuvalintaa metsästäessä poikkesin eräälle sivustolle, jolla oli etusivulla aika hupangi ilmoitus.

Lähipäivinä ollaan katsottu Die Hardit 1&2 osana DH-maratonia. Jos joskus menee suunnitelmat mönkään, muistakaa Frendien Rossin tokaisu: “Well, John McClane had plans…”

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.