Projekti

Heti alkuun pitää korjata eräs vääryys: en tullut nimenneeksi biisiä, joka saattelee syksyyn. Valinta osuu kesällä vaatekaupassa bongattuun biisiin, James Morrisonin Broken Stringsiin. Siinä on hämärtyvien iltojen tunnelmaa, muttei kuitenkaan liiallista synkistelyä.

Reaktori tekee paluun uudessa muodossa

Olemme koulussa kehitelleet ympärivuotista, mediakriiittistä verkkolehteä, joka kantaa Reaktori-nimeä. Tittelikin jo vihjaa, että radiokanavan kanssa tehtäneen jonkinlaista yhteistyötä.

Verkkojulkaisussa on luvassa paljon mediaan liittyvää uutisointia. Hommaa hiotaan tulevalla viikolla, kun juttujen kirjoitus alkaa ja tarkoitus olisi tavallaan lanseerata sivusto. Toivottavasti homma saadaan hyvin käyntiin ja vähästä ennakkosuunnittelusta huolimatta projekti kantaa hedelmää.

Olen ensimmäisen “toimitusviikon” vastuuopiskelija, joten tuleva viikko on monellakin tavalla kriittinen. Pitää varmasti päättää monesta käytännön asiasta. En toki toimi yksinvaltiaana, vaan pienryhmissä ollaan. Katsellaan, mitä syksy tuo tullessaan.

Sunday Funday

On jotenkin ollut eri leppoisa viikonloppu, eritoten sunnuntai.

Taikan kanssa oltiin eilen Subwayssä, tänään kirkossa lapsimessussa. Tuossa iltapäivällä juostiin Ingridin kanssa purtsan ympäri. Eilen nähtiin WP:nkin kanssa… mutta tärkeimpänä koko viikosta pitää tietysti mainita Marian 25-vuotissynttärit, jotka olivat kyllä eri onnistuneet. Juhlittua tuli tavallaan koko viikko, reissussa ja kotona houstaillessa. Tärkeintä, että päivänsankaritar nautti olostaan.

Innostuin piiiitkästä aikaa jostain pelistä, joka löytyy netistä. Nörtti mikä nörtti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.