Häähumua

Kuvan kieli ei liity tapaukseen.

Siskon häät syyskuussa, serkun häät lokakuussa – ja trilogian huipentumana meidän häämme marraskuussa. Päivät juhlaan hupenevat, aijettä on jännää!

Askarteluista, säädöistä, suunnitteluista, viilauksista ja muista tuli otettua taukoa omien polttareiden merkeissä. Pojat yllättivät S-Marketin jonosta ja kiidättivät pääkaupunkiin. Asialistalla oli keilailua, MegaZonea, ruokailua. Vanha kunnon hiekkamies Erkki Power ja Koop Arponenkin tavattiin.

(Pojat “yllättivät” on tosin hieman harhaanjohtava termi, kun häihin oli kaksi viikonloppua ja tiesin Marian polttareiden ajankohdan. Lisäksi Marian yritys pelata pojille aikaa ottamalla kuvia takistani oli aikamoinen dead giveaway. Sivallan kaikella rakkaudella, sillä päivä oli ikimuistoinen.)

MC Seismicin Riemuvoitto

Päivän mittaan tehtävänä oli rustata lyriikkaa polttari-rap-kipaletta varten. Tätä varten piti kysyä riimivinkkejä ohikulkijoilta ja loput sitten rustattiin studiolla.

MC Seismickin ensisinkku äänitettiin Polttari Possen avustuksella illansuussa, ennen baarikierrokselle lähtöä. Ville vastasi biitistä, studio oli Juhan kämpillä ja Jussi editoi musiikkivideon.

Toim. huom. Riemuvoitto-kappaleen lyriikat ovat kokonaisuudessaan luettavissa täällä.

Baarikierrosta varten minulle annettiin kartta ja lista baareja, vastuukseni suunnitella loppuillan reitti. Helsingin keskustaan päästessä silmilleni laitettiin side ja korvilleni mp3-soittimen kuulokkeet. Näin olivat muutkin siirtymiset tehty.

MC Seismick ja tuottaja WP taltioimassa materiaalia Riemuvoitto-musiikkivideota varten.

Bileristeily

Odotin siis löytäväni itseni Kalliosta – mutta täytenä superyllärinä löysinkin itseni laivaterminaalista!!!

Viikkarin alus vei polttariporukan Tallinnan rantaan. Buffetia ja biletystä aamuun asti, ihan timanttia. Risteily totisesti räjäytti pankin muutenkin mahtavan päivän päätteeksi!

Kiitos siitä poijjaat! Huikeat polttarit!!!

Anna mä kerron Maria-neidistä,
se pitää Luikku Hämäräisestä
Slim Shadystä

Tää on MC Seismickin riemuvoitto
lapsi, avio, taas uusi aamunkoitto

MC Seismickin lyriikat viittaavat morsiameen, joka fanittaa Eminemiä

Toim. huom. Polttareita juhlittiin suurelta osin samalla porukalla pari vuotta myöhemmin, kun Atte oli astumassa vihille. Tässä fiiliksiä “Heebon” häistä.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.