Häähumua

Siskon häät syyskuussa, serkun häät lokakuussa – ja trilogian huipentumana meidän häämme marraskuussa. Päivät juhlaan hupenevat, aijettä on jännää!

Askarteluista, säädöistä, suunnitteluista, viilauksista ja muista tuli otettua taukoa polttareiden merkeissä. Pojat yllättivät S-Marketin jonosta, ja kiidättivät pääkaupunkiin. Asialistalla oli keilailua, MegaZonea, ruokailua. Vanha kunnon hiekkamies Erkki Power ja Koop Arponenkin tavattiin.

Päivän mittaan tehtävänä oli rustata lyriikkaa polttari-rap-kipaletta varten. MC Seismicin ensisinkku äänitettiin Polttari Possen avustuksella illansuussa, ennen baarikierrokselle lähtöä.

Baarikierrosta varten minulle annettiin kartta ja lista baareja, vastuukseni suunnitella loppuillan reitti. Helsingin keskustaan päästessä silmilleni laitettiin side ja korvilleni mp3-soittimen kuulokkeet. Näin olivat muutkin siirtymiset tehty. Odotin siis löytäväni itseni Kalliosta – mutta täytenä superyllärinä löysinkin itseni laivaterminaalista!!!

Viikkarin alus vei polttariporukan Tallinnan rantaan. Buffettia ja biletystä aamuun asti, ihan timanttia. Risteily totisesti räjäytti pankin muutenkin mahtavan päivän päätteeksi! Kiitos siitä poijjaat! Huikeat polttarit!!!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.