Juhlaviikko

Hetken tie on kevyt...
Hetken tie on kevyt... Hääkutsun kuvitusta

Commence au festival!

On aika aloittaa juhlat. Alkava viikko on hyvin poikkeusluontoinen, sillä harvassa ovat päivät, joina ei tulisi jotain juhlittua.

Vietän tänään 26-vuotissyntymäpäivääni, joka alkoi lahjoilla ja aamiaisella sänkyyn. (Kiitos tätäkin kautta kaikille FB:n, tekstarein tai muuten onnitelleille!) Sunnuntaina vietän isänpäivää ensi kertaa juhlakaluna. Maanantain ja sunnuntain väliin mahtuu tietenkin häät rakkaan seireenini kanssa.

Nämä kolme juhlaa merkitsevät suuria muutoksia elämässäni ja minussa. Henkinen kasvuni etenkin isänä, mutta tietysti myös parisuhteemme myötä, on ollut melkoista – ja tietysti parempaan suuntaan.

Ehkä 26. ikävuosi ei ole yleensä niinkään merkittävä, mutta se on siinä 25:n ja 27:n välissä hienosti. Enpä olisi kuitenkaan vaikkapa 20-vuotiaana uskonut, että olen tässä tilanteessa jo tässä iässä. Joskus hyviä asioita tapahtuu keskiverto-ihan-jeesseillekin ihmisille 🙂

Kyseessä on tosiaan harvinaislaatuinen eeppinen viikko. Jännitys on lauantain suhteen jo melkoinen, mutta hyvällä tavalla. Paljon on viikonloppua ennen vielä viilattavaa, mutta juhlafiilis nousee hetki hetkeltä. Ainakin meille juhlat ovat varmasti ikimuistoiset.

Metsään on tullut jo syys, mutta hetken tie on kevyt kaksin kulkea.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.