Joulun merkit XIV: Joululevyn uusi muoto

joululevyViime jouluina olemme koonneet CD-levyn täydeltä joulumusiikkia. Lässynhempeästi kokoelma on aina kulkenut nimellä Meidän perheen joululevy.

Mukana on ollut klassisia rallatuksia, moderneja popituksia, kotimaisia ja ulkomaisia. Vuosi vuodelta kokoelma on laajentunut mukavasti.

Tänä vuonna kokoelma muuttunee virtuaaliseksi, kiitos MP3-formaatin ja tietokoneen mediasoitinten. Ah laiskuutta ympäristöystävällisyyttä – ei mene enää kompakteja diskejä hukkaan vuosittain. Soittolista on typistettynä versiona mukana liikenteessäkin, kiitos mp3-soittimen.

Viime vuonna heitin ilmoille useita timangeja joululauluja, turha siis toistaa. Mainittakoon ehkä The Jackson 5:n mainio versio muuten ärsyttävästä rallattelusta I Saw Mommy Kissing Santa Claus. Oli viime CD:llä uusi tuttavuus nimittäin.

Pitäisiköhän ensi jouluksi säveltää oma joululaulu? Hmm…

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.