Satunnaisuuksia

Unen laatu on ollut lähiaikoina vähän huonoa. Olen nähnyt painajaisia, pahoja unia, outoja unia.

Eräs kesyimmistä lienee se, jossa olimme mukamas WP:n kanssa riparilla ohjaajina ja meidän piti esittää pantomiimina sketsi vanhasta avioparista. Muistaakseni kohtauksen juju oli se, että kauhistelen seurasin tämän “kumppanini” maiskutusta ruokaillessa.

Sattumalta tänään työkaveri suunnitteli avaavansa nettipalvelun, jossa ihmiset tilittäisivät töihin liittyvistä painajaisistaan. Annoin teoriapohjaa muistellen syksyä ‘03, jolloin aloittelevana kassahenkilönä heräilin parin kuukauden ajan öisin siihen, että höylään “luottokorttia” sängyn patjojen välissä.

—————

Sain viimein luettua Sormusten Herrat. Kerron joskus tarkemmin kokemuksesta. Luin kirjaa viime viikolla junassa, kun vastapäätä istuva nuorehko mies kysyi, mitä pidän teoksesta.

Vähän jännitti vastata. Kaveri oli vähän sellainen…hmm, ennakkoluuloja herättävä. Poninhäntä, tummat vaatteet, silmälasit, lierihattu. Kautta Eärendilin, turpaan tulee jos haukut Tolkienia! Sainkin yllättyä löydettyäni epätykkäämiseni jakavan lukijan, joten hyvä fiilis jäi tästä satunnaisesta kohtaamisesta.

————–           —————- Satunnaisesta puheenollen: tsekkaa tämä ///

Mulla on              

Lähiaikoina on oLLuT paljon ideoita, korrel0ivatkohan pahat unet ja hyVät inspikset toisiaan? On ajATukSia videoista, tauluista ja tEKSteistä. OngeLMAna on se, etten ehdi keskitTYä mihinkään näistä IDeoista tällä hEtkellä koulu- ja työkiiReiDEn puskiessa päälle. Täytyy OPINNÄYTEKIN ETENEE—-siis pitää ajatUksIA korvan takana ja korvien VÄLissä. Ehkä ne sielTÄ anTavat vain Positiivista virtaa opINNäytteenkin viimeisteLYLLE.

                               ——–“%#/&——

                                                                   Eilen olin töissä, ja tietysti Radio Nova soi taustalla. Huomasin laittavani lisää volaa Celine Dion My Heart Will Go Onin soidessa. Sitten päästä kuului “prii”.                        Tykästyin muuten Chisun Sama Nainen –biisiin, kuulin sen vähän aikaa sitten ekaa kertaa.

######¤¤”!”(¤=”¤=”)¤” Olen tykästynyt ohjelmaan, joka a) käsittelee ruokaa b) on ruotsalainen c) tulee naisille suunnatulta Liv-kanavalta maanantaista torstaihin puoli seitsemältä. Ohjelman Halv Åtta Hos Mig suola (pientä sanaleikin tynkää) ovat hassut svedut ja etenkin sarkastinen kertoja; ihme ukuli, jollaisia ei Suomesta löydä.

                           .ef.e eteE.E TE:T ..ettE:ET)ET. :E:…………………..%%%&& #” E FEHOGAIHURRAAK¤¤K¤O //%

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.